Oare unde traiesti de esti atat de des amenintat cu bataia incat ca fi tras concluziile de mai sus si sa ai nevoie de antrenament pentru astfel de situatii
Si mie mi se intampla, insa nu am mai fost intr-o situatie de bataie de ani buni (nu mai sunt tanar), insa si in ziua de azi efectiv mi se intampla momentan cand joc CS sau PUGB
trebuie EFECTIV sa intrii destul de des in situatia respectiva ca sa ajungi sa te obisnuiesti sa nu te pierzi
Cred ca sportul te-ar ajuta aici ca sa capeti incredere in tine ca practic asta iti lipseste. Ti-e frica sa nu o incasezi si e si normal, nimanui nu-i face placere sa ia bataie! Nu trebuie sa fii nici dur, nu trebuie sa cazi in cealalta extrema ci doar sa detii controlul situatiei. Artele martiale sunt indicate, orice stil care te atrage pentru ca te invata sa-ti dezvolti autocontrolul si-ti ascute simturile si poti anticipa miscarile.
Pai meditez asupra acestui fapt. Iti induci singur ca poti. Cand iti este frica sa faci ceva trebuie sa faci asta( chiar dacă nu e despre bataie. De exemplu vrei sa iti spui parerea ). Incearca sa nu te mai gândesti ca iti este frica. Tu ai un tipar gresit pe care trebuie sa il imbunatatesti.