| Dorii73 a întrebat:

vreau doar niste sfaturi,sau ceva asemanator, deoarece simt ca mor.deci nu stiu ce sa fac...de ceva vreme parintii mei chiar se cearta din lucruri banale,iar in seara asta am auzit in timp ce se certau,ca vor sa divorteze.Ei sunt cei mai grozavi parinti pe care ii poti visa,nu imi pot imagina parinti mai buni ca ei, niciodata nu m-am gandit la faza ca as putea ramane fara ei.nu sunt genul de oameni sa se desparta asa, imediat.mereu au incercat sa gaseasca o solutie si au gasit.sunt niste parinti perfect.dar chiar nu stiu ce s-a intamplat acum, deci pur si simplu nu imi mai vad viata in fata ochilor fara unul dintre ei.am 16 ani,peste cateva zile e ziua mea, nu vreau ca asta sa fie cadoul meu.acum cand am cea mai mare nevoie de ajutorul lor,nu vreau sa ii pierdcrying habar nu am ce sa fac,mereu am putut sa gasesc o solutie la orice problema am avut, dar acum nu vad nici o solutie.plang de o ora incontinuu,am multi prieteni buni care imi sunt alaturi si ma asculta, dar nu ma incalzeste cu nimic.nu stiu ce ar putea sa o faca. vreau doar sa nu se desparta, sa ii conving ca ei sunt parintii perfecti si impreuna pot face totul.va rog,niste sfaturi,ceva, orice.deci nu mai pot,simt cum mi se rupe sufletul, deci cred ca ma...nu pot sa zic sinucid.ar fi un pic cam exagerat.dar pur si simplu nu vad cum as putea sa imi continui viata fara ei.va rog,cu un sfat,orice,ajutati-ma, va rog crying

Răspuns Câştigător
| sweet22D a răspuns:

Îți trebuie optimism pentru a merge mai departe. Nu te speria, cu siguranță ei vor lua o decizie atunci când vor fi 100% siguri că e corectă, atât față de tine, cât și față de ei. Eu cred că vor putea să treacă și peste asta (dacă nu e vorba de violență). Capul sus! Vei fi mereu copilul lor iubit și vor ține cont de fericirea ta.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E dur dar viata merge inainte, o sa mergi in vizita la unul din ei apoi ramai cu mama cel mai bine asa si cand cresti mare vezi tu cine a avut mai multa vina. Tot parinti iti raman pana la urma.

| Dorii73 explică (pentru sweet22D):

Nu e vorba de violenta, niciodata nu a fost, sunt niste parinti prea buni, d-aia am zis ca mereu au gasit impreuna o solutie la orice...adica,de exemplu, azi se certau, peste 2 zile se iubeau dinnnou, era totul foarte bine, eram toti fericiti.Mersi mult de raspuns, chiar m-a ajutat un pic happy

| neutrino a răspuns:

Da-le sa citeasca aceste randuri si chiar daca nu vei reusi sa le schimbi atitudinea, cu siguranta ca vei reusi macar sa-i pui pe ganduri.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Dori,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!