| ajfsfamqewED a întrebat:

Vreau sa fac niste bani de buzunar in plus si m-am gandit la impartit pliante, de exemplu e " Kaufland " daca m-as duce sa ma interesez despre impartitu pliantelor pentru kaufland sau orice alt magazin cu cine ar trebui sa vorbesc acolo?

3 răspunsuri:
| N0i a răspuns:

Pai, daca vrei sa imparti pliante la kaufland, am impresia ca este scris pe brosura care apare saptamanal un numar de telefon la care trebuie sa suni. happy

| N0i a răspuns:

Pai daca vrei sa imparti pliante la kaufland am impresia ca este scris un numar de telefon pe brosura care apare saptamanal, incearca sa suni acolo.

| Charmant a răspuns:

Trebuie sa ai cel putin 16ani ca sa faci asta.Mergi si cauti pe brosurile pe care le impart altii sau poti suna la un birou din judetul tau si te lamuresc, au un departament care se ocupa cu chestile astea.Cel mai simplu ar fi sa intrebi un baiat/fata care imparte sa vezi despre ce e vorba etc.
Personal nu iti recomand impartitul de pliante, nu merita banii nici macar contract de munca nu primesti fiind minor.Ai rabdare pana la 18ani.Te vei satura de lucru si iti vei aminti de copilarie cand stateai pe banii parintilor.