| Ropidox a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un Samsung Galaxy S2 si am 1400 de lei, si ma gandeam sa il i-au de pe okazii! Vreau sa fie nou sigilat si cu garantie 2 ani.Ce trebuie sa stiu, ca sa nu imi iau teapa! La ce trebuie sa am grija? Astept raspuns

5 răspunsuri:
| Larisssaa a răspuns:

Asta e o chestie mai complicata.
Depinde de persoana ce vinde telefonul, fratele meu cumpara jocuri [ Pentru PS3] de pe acest site si nu si-a lat nicioadata tiapa.
Dar am auzit ca sunt si faze in care iti iei tiapa. De ex. : Profu` meu de port sia cumparat un costum de sport de pe Okazii si cand ia adus coletu era o şalopetă laughing.
In telefoane nu am experienta, dar mai bine contactezi persoana care ofera telefonul happy.
Succes! love struck

| Konata a răspuns:

Buna, eu am cont pe okazii si am comandat de acolo. Uite ce trebuie sa ai in vedere ca sa nu iei teapa:
-In primul rand trebuie sa vizionezi profilul vanzatorului deoarece acesta este votat de altii dupa lucrurile pe care le-a vandut. Adica trebuie sa scrie ''vanzator premium'' sau ceva de genul.
- trebuie sa aiba calificative pozitive
-trebuie sau poate sa aiba scris :

Primește constant calificative pozitive
Oferă întotdeauna servicii excelente
Livrează rapid produsele
- trebuie sa te uiti la descriere si sa vezi ca detalii da despre produs.
Succes!

| oty2001 a răspuns:

Fiecare telefoane pe care le-am avut si le am (6) sunt de la EMAG.
e ieftin si nu mi-am luat teapa pana acum.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Trebuie sa ai grija la persoana care il vinde.Sunt oameni care trimit coletul gol.Trebuie sa discuti cu vanzatorul si sa vezi ce calificative are si daca are calificative multe si bune poti avea incredere in el.Pa,pa

| nuachim a răspuns:

Salut dupa cate am citit vrei un galaxyS2 la mana a2a.Sa nu accepti sa til trimeata prin posta s-ar putea sa iti ei teapa, muti nu il dau sigilat si cu garantie, daca ai vrea un telefon nou si cu garantie te-as sfatui sa til cumperi din magazin. Daca ai un buget redus cumparati un LG OPTIMUS ONE sau SAMSUNG GALAXY ACE sper ca team fost de ajutor.