Nu te iubeste, daca te iubea nu punea capat la asta. Daca ea a zis chestia asta, inseamna ca tocmai asta isi doreste! Tu calmeaza-te si cauta alta ca multi vad chestia care nu pare a prostie. Tu vezi-ti de drumul tau de acum. Poate a vrut ceva de la tine... ca stai linistit ca metode sa va vedeti, erau MII SI MII. Asta este... singurul lucru pe care sa.l faci e sa treci peste si sa deschizi ochii mai bine pentru viitor, eu imi dadeam seama ca nu tine la mine daca pateam si eu chestia asta. Bafta.
Scuze pentru asta, dar daca ea spune că s-a terminat, trebuie sa încerci sa treci peste. Poate a băgat un motiv doar fiindcă nu vrea sa fie rea și daca este real nu ar trebui să te bagi în familia ei, am o prietena care e clasa a 10-a si părinții ei nu o lasa sa aiba relații. Dacă o iubesti trebuie sa o înțelegi si sa ii dai drumul, chiar daca e cea mai nasoală optiune.
Nu vreau da ma gandesc ce ar face varu-meu cu un posibil iubit de-al meu, nici sa nu am o relație cu persoana respectiva si el ar face scandal... am crescut ca si fratii, vrea ceea ce e mai bun pentru mine, ar fi in stare sa ma combine cu un prieten de-a lui dar ca sa stie tot timpul ce fac. Dacă ea a zis ca nu se poate, nu ar treui sa insisti.
Dacă te-ar fi iubit ar fi încercat cumva ca fratele ei să nu se bage în relația voastră.