anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
Vreau sa imi schimb numele de pe facebook, ca numele meu e foarte comun, si vreau ceva unic. Astept exemple de la voi iar cel mai bun raspuns primeste funda.
Va rog nu veniti cu raspunsuri gen: Wizz, Kiddu, Dragutzu, Skumpiku si altele ca nu vreau sa fiu cocalar, si in plus sunt foarte folosite.
Vreau ceva original, un nume alcatuit din 2 termeni, si daca se poate, unul din acestea sa derive de la numele meu: Adrian (Adi).
Multumesc!

2 răspunsuri:
| Morelove a răspuns:

Uite. Imi pare sincer rau dar nu e bun link ul care milai dat. Terog frumos sa imi dai altul sau cautama petre constantin. Am o poza care jumate e o fata si o jumate e baiat in alb negru si scrie all monster are human. Nu merge sa iti trimit mesaj

| NafiXNFX a răspuns:

Daca ai imaginatie, ti-l poti face singur. Iti dau exemplu numele meu "NafiX". Ascultam muzica de la un youtuber :NoXuu. Mi-a placut numele lui asa ca m-am gandit sa-mi fac si eu un nume mai diferit. Am vazut ca avea literele "N" si "X" scrise cu Caps Lock. Eu le-am pastrat tot pe astea in numele meu, dar tu poti pune altele la nimereala, apoi am folosit niste litere uzuale (ex:toate vocalele+ c,f,s,t, r, p, x, l...) si asa l-am format. Poti incerca si tu. Asa poate iti dezvolti gândirea si mai mult big grin.

Sper sa te ajute ce ti-am spus.