| Alexalexalexalexalex202020020w020020 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Mie imi place de o fata (adica putin mai multlaughing ) Ea m-a refuzat cand am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna. Spunand niste chestii si vrajeli, care nu isi aveau rostul. Dar a inceput a plange si a spus ca vrea sa vorbimm in continuare ca prieteni nimic mai mult. Am inceput sa vorbim iarasi, dar nu mi-o pot scoate din cap as vrea sa ramanem prieteni, dar sa nu mai vorbim ca sa o pot uita si sa nu imi mai placa de ea. Dar nu vreau sa ii spun asta asa direct. Nu stiu cum sa o fac. Nu prea vreau sa o ranesc. Si mai am o intrebare doar de curiozitate Roata se va intoarce vreodata?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Nici ea nu a vrut sa te raneasca si uite totusi ca a facut-o si inca o face amanand inevitabilul, doar pentru propriile ei scopuri.
Spune-i simplu ca la tine nu exista loc de prietenie intre un baiat si o fata.
Si, cu putin noroc, o sa te caute ea cerand mai mult, iar daca nu o face, tot nu pierzi nimic, ba din contra, faci economie de timp si te poti axa pe cele ce te vor.
Cat despre roata... Nu-ti bate capu, pana o sa se intoarca roata o sa te sinucizi de nervi.

2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Privind denotativ cuvantul "roata" putem deduce ca se invarte, dar privind conotativ acelasi cuvand, s-ar putea sa nu se invarta niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii sa te raneasca mai des. Iti va veni mintea la cap sa nu le mai zici ca le placi. Daca era vreo tarfa te batjocorea cativa ani intregi, asa fiind la locul fata ei te-a refuzat.