E cam înapoiat, sau se comportă prea matur cu tine? Oricum, îi poți ruga frumos să te lase zicându-le că la ora x o să fi acasă.
Incearca sa fi sincer cu ai tai. Spune-le adevaratul motiv pentru care vrei sa iesi atat de tarziu. Daca totusi nu te cred, le poti arata biletele ori site-ul de unde te-ai informat despre concert, sau pur si simplu propune-le sa iesiti impreuna (spre exemplu:,, Stiti m-am gandit, daca bineinteles vreti si voi sa iesim joi seara, impreuna, sa ne recreem la un concert,,)
S-ar putea sa iti accepte propunerea, poate doar ca sa vada daca intr-adevar ai dreptate. Daca o sa vada ca ai de gand sa mergeti impreuna poate te vor lasa sa pleci singur (vor avea incredere ca vei ajunge la,, destinatie")
Ceartate cu mama ta apoi fugi pe geam la concert ea suparata pe tine nu va intra in camera si vei merge la concert.
A doua varianta este sa astepti ca ei sa adoarma si sa fugi pe geam/usa daca pleci pe usa sa fii atent sa nu faci zgomot.
Iar daca te prind te prefaci beat/drogat si te gandesti la o scuza pentru dimineata
Asta e valabila daca stai la casa, dar de la etajul 2 nu cred ca poti sa sari fara sa iti rupi macar ceva
misauratcuviata întreabă: