Bună. Și eu sunt fană rock...mare fană rock. Păi, îmi place: Apocalyprica, Rammstein, Iron Maiden, Mega Death, Metallica, Guns n Roses, Jimi Hendrix, Ozzy Osbourne(Black Sabatth), Paramore. Acum melodiile: Mama I*m coming Home, Just want you(ozzy), one, enter sandman, nothing else metters(metallica), sweet child o mine(guns...), smells like teen spirit, rape me (nirvana), voodoo child, hey joe(jimi), highway to hell(acdc).
Momentan nu-mi vin altele în minte, dar sper să-ți placă astea.
Peace!
Dacă erai așa fan rock, nu mai poceai numele la ambele trupe și în mod sigur nu mai întrebai pe aici de melodii. Nu meriți să te delectezi așa bunătăți.
Hey! Intra pe www.authentic-rock.blogspot.com. Am facut acolo un top 200 great songs si poti alege de acolo.
Dude...trebuie sa simti rock-ul, sa traiesti rock-ul. Rock nu e doar muzica, e un stil de a trai. Trebuie sa ai atitudine si sa-l simti. Linkin parca sunt geniali, dar trebuie sa evoluezi. Daca asculti de la cele 2 trupe pe care le-ai specificat(SOAD si LP) doar cateva melodii si ai mai mult de 12 ani atunci nu esti rock-er si mai ai de invatat. Asculta RHCP(red hot chili peppers), Three days grace, Iris, Cargo, Disturbed, Metallica, Guns n Roses. Atatia artisti/trupe mi-au venit in minte acum. Restu le descoperi in functie de stilul care ti se potriveste.
M-am gresit am scris repede si de asta asa s-a primit, eu v-am rugat sa-mi dati niste muzica rock dar nu sa ma jigniti.Linking Park e grupa mea preferata.