Cu atitudinea asta n-o sa poti niciodata sa-ti gasesti o prietena. Trebuie sa fii mai tolerant, nimeni nu-i perfect, nici tu nu esti. PAna la urma vei gasi o fata care-ti va convenii si nu vei mai observa toate aceste aspecte minore.
Lasi PCul, iesi pe afara si iti faci alti prieteni cu care sa ai preocupari comune. Cand e vorba de fete, nu iti pui problema la modul: "ce o sa zica cine ma vede ca fata asta are nasul mare?" ci te intrebi: "mi-ar placea sa o strang in brate, sa o sarut, sa ma priveasca topita cu ochisorii ei frumosi?" Daca raspunsul e "da", nimic altceva nu are importanta decat parerea ta.
Este foarte important sa nu te ascunzi in spatele monitorului, pentru ca vei pierde legatura cu realitatea!
Oh,haide...doar nu sunt toate urate,nu? Probabil ca nu ai gasit fata potrivita pana acum. Nu toate sunt urate,ce naiba. Nici noi baietii nu suntem next top model, nu numai corpul conteaza.
Eu unul consider ca degeaba ar fi frumoasa daca ar avea alte defecte mai mari.(prostia, aroganta etc.)
Acum tu crezi ce vrei. Si eu judec tot, absolut tot ce tine de comportament, doar de comportament. Atata timp cat are grija de ea consider ca fiecare fata are ceva frumos. Nu toti suntem perfecti dar fiecare avem ceva aparte care iese in evidenta.
Incearca sa privesti si un pic mai adanc... unele fete chiar daca nu ti se par cine stie ce pot sa fie niste diamante neslefuite pe interior.
Daca nu vrei sa ramai singur cu PC-ul atunci fii mai atent la persoanele care te inconjoara (mai ales la fete) si cel putin gaseste 1 care nu ti se pare tocmai urata cel putin.
Eu unul sunt de parere ca termenii urat-frumos sunt relativi... ceea ce mie imi place altuia poate sa i se para altuia un gunoi si invers.
Deci, concluzia mea este ca nu cauti destul de bine sau inca nu ai gasit o persoana perfecta pentru tine, care sa te inteleaga. Mai cauta...fii atent la fetele din jurul tau si la sigur vei gasi pe cineva.
Bafta!