| Anonimul1233 a întrebat:

Vreau sa va adresez o intrebare.
Am 13 ani(impliniti de curand), si nu am avut nicio iubita.
La meditatiile de romana(eu fiind de la inceputul vacantei) cu doamna cu care am facut(s-a mutat) fiind cea mai buna din oras. A venit o fata de 14 ani(impliniti pe 22 august) numita Diana. In timpul meditaiilor, doamna ma lauda ca am facut bine cele grele, si pe cele usoare le am gresit putin. Ea se uita la mine, si cand ma uitam eu la ea isi schimba directia ochilor, asta s-a intamplat de cateva ori. Imediat dupa ce am iesit, am scris,, Diana" pe Facebook si am gasit-o. Seara, am postat o poza, si mi-a dat like. Iar, astazi mi-a dat follow pe Instagram, eu crezand ca nu are(din spusele cuiva). Ce credeti? Fata este super, desteapta, frumoasa, dar este putin mai inalta decat mine. Astazi am abortat-o spunandu-i ceva gen : Buna, scuzee de deranj, cu ce ai editat fotografia actuala de profil ca arata foarte bine(fotografia), din cate am vazut, asta fiind un inceput. Multumesc muult

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Stilul modern de a începe relațiile cu Instagram și cu replica "cu ce ai editat fotografia actuala de profil ca arata foarte bine", ești hilar laughing Acum serios, replica aia e dezastruoasă. Dacă pe viitor o să ai replici mai bune, cine știe, tot ce se poate.

| missfatadelatara a răspuns (pentru T0T):

Încurajează și tu băiatul. E mic, fără experiență... o jucat prea multe jocuri cu bătăi, și-o făcut prea multe selfiuri...

Ma mir cum de n-o întrebat-o dacă i-o dat și like și de ce.

Sa trecem la lucruri serioase că ăștia mai bătrâni trebuie săi sfătuiască pe cei tineri.
Invit-o și tu ma la un suc, o prăjitură, făceți-vă poze, puneți-le pe Facebook Instagram cu inimioare zâmbete floricele, sssă afle poporul ca o iubesti. Și poate așa se atașează și ea de tine.

Poate.

| Anonimul1233 explică (pentru missfatadelatara):

Mersi mult, pentru răspuns... chiar dacă nu ma joc jocuri pe laptop, este doar pentru studiu, dar îmi este rușine pur și simplu sa ii spun pe fata, după când o revăd, dacă ea nu este interesata eu ce fac, acum pe bune

| Anonimul1233 explică (pentru T0T):

Pai, nu avut ce sa ii spun.

| missfatadelatara a răspuns (pentru Anonimul1233):

Cauta ceva de discutat, dacă vezi ceva fain în jur arată-i (bine, nu chiar tot ce vezi ca s-ar putea sa ai surprize), întreab-o întâi de meditații, ce face, cum se descurca și de acolo mai vezi ce-ți răspunde.