Stii cum gandesc eu in situatiile de genul acesta? In ochii mei fiecare fata e fidela si perfecta pana la proba contrarie. Daca nu ti-a facut nimic in trecut ca sa iti dea de gandit eu zic sa ii acorzi o sansa. In momentul in care ti-a gresit, nu dispera, doar treci peste si nu te uita inapoi. Sa isi dea seama cat de scumpa e increderea unui om. Acum depinde si de ce v-ati despartit in trecut, daca esti sigur ca te-a lasat pentru unul "mai bun" in opinia ei, atunci nu are rost sa iti mai bati capul cu ea. Daca ea te considera inferior standardelor ei cand intr-o relatie ar trebui sa existe o egalitate, atunci nu vad de ce te-ai implica emotional cu o astfel de persoana. Iti doresc o seara placuta
Pai daca nu ai incredere in sinceritatea ei si din cate ai zis ai si motive sa o faci, de ce mai stai cu ea? O fata care te place te accepta asa cum esti. in plus nici ea nu mi se pare prea inteligenta. Sincer nu se merita sa stai cu ea daca se comporta asa si vb. despre altii cand e cu tine. Te injosesti prea mult. Parerea mea, acum faci cum vrei...