| RoXyRaLu a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva.Va rog sa nu radetinde mine! Mie imi place sa merg la Mec.Mai mereu imi iau un mac puisor, o portie de cartofi wedges, un mec chicken, o portie de cartofi prajiti, o portie de 9 mac naghetzi, un cheesburger, 3 maioneze, 2 ketchupuri, un big mac si 2 cola mari.Parintii imi zic ca e normal sa merg in fiecare zi la mec si sa imi comand acest meniu. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Cred ca parintii tai nu mai aud bine! Cum sa fie normal sa mergi la MAC in fiecare zi? Eu am mers azi,dar mi-am luat doar o placinta din acea mica si un suc mediu,iar inainte de a manca azi,am mai mancat in octombrie, dar doar un Mac puisor si un suc, dar si tort.Cati ani ai de mananci atata? Pentru sanatatea ta si pentru silueta ti-as recomanda sa nu mananci in fiecare zi de la Mac, o poti face in fiecare saptamana, dar nu in fiecare zi.Vine anotimpul mult asteptat,vara si daca continui sa mananci asa in fiecare zi, o sa te ingrasi si o sa-ti fie rusine sa te duci la plaja, crede-ma.N-ai mancare gatita acasa? Sau iti poti face un sandwich.Nu mai manca in fiecare zi asa, plus ca au mi si mi de calorii si foarte multa grasime.O sa ajungi obeza, daca mananci asa in continuare.Parintii tai nu stiu de ce spun ca e normal, nu e deloc normal.Eu imi doresc, iti dai seama, macar la 2 luni sa mananc un Hamburger la Mac,dar nu se va intampla, pentru ca nu ma lasa parintii! Ca sa fi sigura de ce ti-am spus si sa nu crezi ca te mint, consulta un medic!

2 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Ori minti ori imi pare rau sa ti spun parintii tai sunt anormali...hai cel mult de vreo 3 ori pe luna eu cred ca e de ajuns insa in fiecare zi...

| pisikutza_9217 a răspuns:

nu voi rade de tine...numai ca nu prea e normal sa mananci asa de mult de la fast food... nu vreau sa par o fata de aceea organica si plictisitoare dar. totusi