anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb cum sa fac sa ma placa o fata? Eu am 11-12 ani deci si raspunsuri pentru acesti ani.Am inceput sa o plac de cand a inceput scoala.CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| Morphineqp a răspuns:

Cum au spus alte 2 persoane in raspunsurile lor,esti cam micut pentru asta.dar daca iti place de ea,ar trebui sa te porti frumos cu ea si sa nu pari disperat,daca vede ca esti disperat,va face tot posibilul sa te indeparteze de ea,iti zic din experienta proprie. Desi pe tine ar trebui sa te preocupe scoala,ma rog. Incearca sa te imprietenesti mai mult cu ea,vezi ce ii place ei,gasiti-va lucruri in comun, stai mai mult cu ea, nu fi insistent, iesiti afara, plimbati-va.
Deocamdata asta imi trece prin cap. Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta! big grin

4 răspunsuri:
| Daniellllll1 a răspuns:

Unele persoane ar spune ca esti cam mic pentru varsta ta, dar am trecut prin asa ceva deci stiu, baga-te in seama cu ea, vorbeste cu ea etc. si cand va veni momentul potrivit spune-i ca simti ceva pentru ea.Bafta.

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Sincer as crede ca esti cam mic de varsta sa te gandesti la dragoste, dar nu am nimic impotriva cu asta. Poti sa ii atragi atentia prin felul tau de a fi si sa vorbesti mult cu ea sa iesiti in parc impreuna si intr-un cuvant sa vorbiti mult. Dupa ce trece o perioada ii poti spune ca iti place de ea. Trebuie sa vezi daca si ea vrea sa vorbeasca cu tine daca si ea te place pe tine, ca daca nu te place te straduiesti degeaba. Daca nu merge cu ea, stai linistit.Sunt mai multe fete.

| catapinguu a răspuns:

Așteaptă, ești prea mic!

| Morphineqp a răspuns:

Cum au spus alte 2 persoane in raspunsurile lor,esti cam micut pentru asta.dar daca iti place de ea,ar trebui sa te porti frumos cu ea si sa nu pari disperat,daca vede ca esti disperat,va face tot posibilul sa te indeparteze de ea, iti zic din experienta proprie. Desi pe tine ar trebui sa te preocupe scoala, ma rog. Incearca sa te imprietenesti mai mult cu ea, vezi ce ii place ei, gasiti-va lucruri in comun.