| DJsonic1 a întrebat:

Vreau sa va povestesc ce mi-sa intamplat zilele astea vorbeam cu prietena mea pe skype si vine bunica ei la ea si iai spune 'iar vorbesti cu ala care ale buze de cal... m-am simtit foarte foarte foarte prost '. Eu am buzele mai carnoase. Si vroiam sa va intreb fetelor voua cum va place sa aiba baiatul de langa voi buzele mai carnoase sau mai subțiri?

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Cred ca bunica e geloasa, spre exemplu unele fete isi baga botox pentru buze carnoase, tu esti inzestrat de natura happy asta esti, nu ai ce face.In plus, ce ar mai da bunica sa simta acele buze, ha? Poate o fi geloasa laughingca pe vremea ei mai rar.

4 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Ma indoiesc ca iti dai seama daca o persoana arata bine la chip doar dupa criteriul buzelor.
Trebuie sa admiti ca bunicile fac mereu observatii jenante. Probabil si fata respectiva i-a spus asta, evident dupa o portie de ras. Trebuie sa recunosti ca remarca bunicii te-ar fi facut si pe tine sa razi daca nu erai cel in cauza. Ele o fac tot timpul.
Cum te intelegi cu fata respectiva? Va intelegeti bine? Caci daca raspunsul e afirmativ, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Într-o situație jenantă ar fi trebuit să se afle ea, nu tu. Fiecare om are o frumusețe interioară/exterioară, așa că, dacă există câte un mic defect, trebuie să învățăm să ni-l iubim (acceptăm). E cineva perfect? Să vezi câte învinuiri își găsesc fetele când sunt îndrăgostite, ori în fața oglinzii. Și un coș pe frunte, ori pe nas, ne deranjează. : ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, pai ce trebuie sa te placa bunica sau nepoata? Important e ca fata sa te placa si sa iti ia apararea. Fetelor le plac buzele carnoase. Pe mine ma atrag mult la un baiat buzele mari. Cand te saruti cu unul "mai buzat" ai o senzatie foarte placuta, deci... te asigur ca asta e un avantaj.

| Madalina343 a răspuns:

Eu consider ca nu e nicio problema sa ai buzele mai carnoase. Nu te lua dupa ce spune bunica ei. Ea trebuie sa te placa, nu bunica! bafta