anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va pun o intrebare(nu stiu daca este categoria corecta, scuzati) mie imi place de o fata (avem 14 ani amandoi) si azi am observat ca ma baga mai mult in seama,vorbeste mai mult cu mine, este mai glumeata cu mine.Si nu stiu sigur daca ea ma place...dar eu o plac si as vrea sa ii zic ca o plac dar nu stiu cum,pentru ca nu pot sa o iau deoparte si sa ii zic pentru ca ea mereu sta cu niste colege, suntem in aceeasi clasa...Si as vrea sa ii zic ca o plac,dar nu stiu cum,imi este frica ca o sa rada si nu o sa ia in serios, ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Inspiration a răspuns:

Nu ati atins inca virsta corespunzatoare. Incearca sa-i devii un aproape, sa-i fii un prieten devotat, si cu timpul, mai cresteti mari cand o sa poti sa treci direct la fapte. Bafta!

| Qweerrrtttyyy a răspuns (pentru Inspiration):

Pai dupa o sa trecem la liceu si poate la licee diferite, si e posibil sa nu mai tinem legatura

| anonim_4396 explică (pentru Qweerrrtttyyy):

Ia fii mai optimist! O cuceresti pana la liceu si dupa nu va mai aparea ideea ca nu ve-ti tine legatura. Daca ti-ai pus un scop, urmeaza-l pana la capat.winking

| Qweerrrtttyyy a răspuns (pentru anonim_4396):

happy

| CuteKitten14 a răspuns:

Eu zic sa o suni( daca ai nr ei de telefon) si sa o inviti in parc, gen ceva prietenesc, sau sa o rogi sa faceti temele impreuna ca nu ai inteles la nu stiu ce materie ceva(ca pretext). Iar atunci, cand sigur o sa fiti singuri, o sa ii poti spune ca o placi sau macar o sa- i dai de inteles, iar ea daca accepta, inseamna ca simte si ea ceva. Iar pe la scoala, poti sa te duci pe la ea sa o intrebi ce face si astfel poti initia o conversatie, sa deveniti mai apropiati. Bafta!

| SimpleGirl43 a răspuns:

Zambeste-i,daca se intampla sa ramneti singuri vorbeste cu ea(intreab-o ce ii place din diferite domenii), atinge-i usor mana si vezi daca o trage daca nu ia-o de mana

| Qweerrrtttyyy a răspuns (pentru SimpleGirl43):

I-am atins mana, am stat aproape 1 minut cu mana mea pe mana ei(vorbind diferite chestii)si dupa a tras-o