Nu ati atins inca virsta corespunzatoare. Incearca sa-i devii un aproape, sa-i fii un prieten devotat, si cu timpul, mai cresteti mari cand o sa poti sa treci direct la fapte. Bafta!
Pai dupa o sa trecem la liceu si poate la licee diferite, si e posibil sa nu mai tinem legatura
Ia fii mai optimist! O cuceresti pana la liceu si dupa nu va mai aparea ideea ca nu ve-ti tine legatura. Daca ti-ai pus un scop, urmeaza-l pana la capat.
Eu zic sa o suni( daca ai nr ei de telefon) si sa o inviti in parc, gen ceva prietenesc, sau sa o rogi sa faceti temele impreuna ca nu ai inteles la nu stiu ce materie ceva(ca pretext). Iar atunci, cand sigur o sa fiti singuri, o sa ii poti spune ca o placi sau macar o sa- i dai de inteles, iar ea daca accepta, inseamna ca simte si ea ceva. Iar pe la scoala, poti sa te duci pe la ea sa o intrebi ce face si astfel poti initia o conversatie, sa deveniti mai apropiati. Bafta!
Zambeste-i,daca se intampla sa ramneti singuri vorbeste cu ea(intreab-o ce ii place din diferite domenii), atinge-i usor mana si vezi daca o trage daca nu ia-o de mana
I-am atins mana, am stat aproape 1 minut cu mana mea pe mana ei(vorbind diferite chestii)si dupa a tras-o