anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va spun ca am de fapt stiti aveam 2 prieteni cei mai buni care mau tradat.Nu ma asteptam la nici unu sa faca asa ceva.A fost cam asa primul la tradat pe al 2 si eu m-am suparat ca daca a facut cu el asa eram sigur ca o sa faca si cu mine asa ca l-am sunat si i-am povestit si de fapt amandoi erau lla el acas. Si cica a fost o farsa si m-am enervat si i-am zis ca daca e asa tare in gura sa o dam parte in parte.In fine dupa am luat o decizie in clipa urmatoare si am deci sa ma fac prieteni cu ei. Vreau sa ma razbun pentru ca am tinut foarte mult la ei si ei mau tradat
Ce sa fac TPU sunt destul de distru ca tineam mult la ei dar acum imi doresc mai mult ca niciodata sa-i distrug
Va rog ajutati-ma de unul deja in vara o sa scap se muta din oras dar mai ramane unul.Cum sal ranesc cel mai tare
Nu vreau rasp de gen ca stii ce ret sunteti toti in ziua de astazi si din astea vreau un raspuns concret
Dau funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| bobik91 a răspuns:

Razbunarea nu e cel mai bun lucru. Intr-o zi o sa ti se intoarca tot raul pe care il faci si crede-ma nu iti doresti. Doar uita totul si mergi mai departe pe calea ta. O sa fi fericit daca faci acest lucru mai tarziu.
Cele mai frumoase si mai noi tonuri de apel doar aici http://tonuri-apel.com

0 răspunsuri: