| Robert123Teleorman a întrebat:

Vreau și eu niște replici de agățat! Mulțumesc.

10 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

,,Ai cumva o harta ca m-am mierdut in ochii tai"
Asta merge 100%
Ok. acum raspuns serios.
Degeaba ai tu cele mai tari replici de agatat ca tot nu o sa agati nimic. Crezi ca fetele sunt impresionate de asta? Secretul in ziua de azi e fizicul. Daca esti super frumos, toate fetele sar pe tine. Cine mai apuca sa te cunoasca? laughing)) Apuca-te de sala, o sa ai un cormp de invidiat si dupa sa vezi cum sar toate pe tine. Pacat ca o sa te placa doar pentru fizic, dar hei. capul sus. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele s-au cam saturat de replici de agatat, fiti si voi mai creativi!

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Unele cu jumatate de neuron inca le adora happy. Sau mai sunt fete carora le place sa fie pupate in c*r. La propriu si la figurat. tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Aici depinde ce fel de fata vrei sa abordezi, la unele merge cu replici de "agatat", la altele nu.

Daca m-as duce la o fata care e exact genul meu si i-as spune,, buna frumoaso", acel,, frumoaso", mi-ar distruge orice sansa. laughing

Nu neaparat, adica depinde si de modul in care o spui, dar cel mai important e sa ai grija sa nu pari disperat. Lucrul asta ne cam sperie laughing

Nu neaparat. Ma enerveaza totusi ca. la cat de multi prosti si disperati dupa p***a sunt in ziua de azi, daca m-as duce la o fata si o salut (fara frumoaso) si uite ca poate vrea sa o cunosc, in niciun caz nu ma duc cu gandul sa ma combin cu ea, doar sa o cunosc si daca e sa iasa ceva, bine, daca nu. ramanem prieteni. Anyway daca as face asta sunt sigur ca m-ar ignora deoarece m-ar crede ca altii si pun pariu ca ar zice in gand ceva de genu,, Aualeu, ia uite-l si pe asta n-are cine sa i-o... * Sau daca mi-ar raspunde, ar face-o cam sec si din politete.
Apropo. frumos avatar cu blasam rolling on the floor). Mi-ai adus aminte de diminetile cand deschideam televizorul si ma uitam la power-puff girls. Ce vremuri...

Depinde si de genul de fete pe care il preferi si daca cel putin va cunoasteti, pentru ca e putin dubios sa te duci la o fata oarecare pe strada si sa-i zici "buna frumoaso", pentru ca in secunda doi isi va face o impresie mai putin buna, pentru ca se gandeste ca poate nu esti serios si poti face o gluma, facand asta la majoritatea fetelor de pe strada.

Mama, cata fraza am scrislaughing

N-am incercat si nici nu am sa incerc asta laughing). Si mie mi se pare penibil sa ma duc la una random pe strada. Sau chiar mi s-ar parea penibil si daca mi s-ar intampla mie asta. Bineinteles ca mi-as face o presie proasta despre acea fata. Acuma mai depinde. Daca pare de treaba si putin mai timida (ceaa ce o fata de genul asta nu ar face), ii raspund, daca nu, nu-i raspund si daca tot insista (pentru ca genul ala de fete au chef de facut misto) ahm... sa zicem ca as apela la niste lucruri nu tocmai,, pasnice". Serios... urasc genul ala de fete si nu suport sa fiu bataia de joc a unei proste. gen sa ma simt eu prost si ea sa se amuze ca si cum pe fruntea mea ar scrie,, fraier".

(cea mai lunga fraza pe care am citit-o. 11 predicate, wow laughing) )

| Elodiagh a răspuns:

Ești de aici? pentru ca ești prea frumoasa