| 061091304 a întrebat:

vreau si eu niste statusuri care te fac sa pling dau funda!

Răspuns Câştigător
| Paullacraru a răspuns:

• Status-uri
• ♥ Acceptă ca din tine numai bine o să se nască, fiecare trebuie să înveţe să zâmbească.
• Pe mine nu ma asteapta nimeni, nicaieri, niciodata!
• Drumul lung începe de unde ai obosit.
• — Sper sa-ti dai seama ce fel de persoana esti.Si ca nici macar nu stii prietenii sa-i pretuiesti. •
• Promise poveşti au rămas trecute pe liste. Ea ştia să râdă chiar şi în clipele triste.
• Tac, am zis destul!
• Nu are nici o noima sa cersesti prietenia.
• Cea mai bună metodă pentru a nu ţi se mai rupe inima vreodată este să te prefaci că nu ai una.
•Pentru că ne place să acţionăm copilăreşte!
• Pentru ea a fost un joc, a dat ultima cu zaru', ai câştigat mult timp să bei, deci goleşte paharu'!
•Mulţi oameni ar învăța din greşelile lor dacă nu ar fi atât de ocupaţi să le nege!
•M.am plictisit de toate prefăcutele care se cred prietenele mele.
Daca planul A a esuat.Nu uita, alfabetul mai are 25 de litere!
•Zâmbesc pentru ca exista persoane care ma fac cu adevarat fericita.
•Vrei o fată perfectă? Cumpără-ţi o papuşă barbie!
•Ştii care este partea bună atunci când pierzi sau îţi este luat ceva? Că vei fi atât de orgolios sau atât de scârbit, încât nu îl vei mai vrea înapoi.
•Viaţa mea e un haos total, dar pot să jur că-mi place aşa!
•Fără probleme nu există viaţa adevărată... Mereu ai să primeşti, o zi rece, una caldă!
•Pot să zâmbesc si să sufăr! Viaţa m-a făcut să nu arăt nimic din ce simt, pentru că se va găsi cineva care să îşi bată joc.
•Tu, rămâi cu cei pentru care m-ai dat deoparte.Nu dau nume că oricum ce ne-am propus e acum departe. :]
•Ştiu că visele de atunci n-o să le învii. Dar măcar tu, ridica-mă într-o zi.
•Am învăţat să câştig pe plan sentimental...Şi nu folosesc ca alţi un limbaj murdar!
•Şi chiar dacă va semăna fizic cu ea, să fii sigur că nu va vorbi la...

6 răspunsuri:
| Anaalex520 a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.

...

http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html

| Anaalex520 a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html

| Paullacraru a răspuns:

• Status-uri
• ♥ Acceptă ca din tine numai bine o să se nască, fiecare trebuie să înveţe să zâmbească.
• Pe mine nu ma asteapta nimeni, nicaieri, niciodata!
• Drumul lung începe de unde ai obosit.
• — Sper sa-ti dai seama ce fel de persoana esti.Si ca nici macar nu stii prietenii sa-i pretuiesti. •
• Promise poveşti au rămas trecute pe liste. Ea ştia să râdă chiar şi în clipele triste.
• Tac, am zis destul!
• Nu are nici o noima sa cersesti prietenia.
• Cea mai bună metodă pentru a nu ţi se mai rupe inima vreodată este să te prefaci că nu ai una.
• Pentru că ne place să acţionăm copilăreşte!
• Pentru ea a fost un joc, a dat ultima cu zaru', ai câştigat mult timp să bei, deci goleşte paharu'!
• Mulţi oameni ar învăța din greşelile lor dacă nu ar fi atât de ocupaţi să le nege!
• M.am plictisit de toate prefăcutele care se cred prietenele mele.
• Daca planul A a esuat.Nu uita, alfabetul mai are 25 de litere!
• Zâmbesc pentru ca exista persoane care ma fac cu adevarat fericita.
• Vrei o fată perfectă? Cumpără-ţi o papuşă barbie!
• Ştii care este partea bună atunci când pierzi sau îţi este luat ceva? Că vei fi atât de orgolios sau atât de scârbit, încât nu îl vei mai vrea înapoi.
• Viaţa mea e un haos total, dar pot să jur că-mi place aşa!
• Fără probleme nu există viaţa adevărată... Mereu ai să primeşti, o zi rece, una caldă!
• Pot să zâmbesc si să sufăr! Viaţa m-a făcut să nu arăt nimic din ce simt, pentru că se va găsi cineva care să îşi bată joc.
• Tu, rămâi cu cei pentru care m-ai dat deoparte.Nu dau nume că oricum ce ne-am propus e acum departe. :]
• Ştiu că visele de atunci n-o să le învii. Dar măcar tu, ridica-mă într-o zi.
• Am învăţat să câştig pe plan sentimental...Şi nu folosesc ca alţi un limbaj murdar!
• Şi chiar dacă va semăna fizic cu ea, să fii sigur că nu va vorbi la...

Întrebări similare