| DJsonic1 a întrebat:

Vreau si eu un sfat. Sambata am fost la majoratul verisoarei mele si acolo a venit si o colega de la ea din clasa o colega foarte desteapata si foarte draguta. Am stat foarte mult de vorba cu ea pentru ca toti de la masa a plecat sa faca poze iar ea a zis ca ramane la masa si am ramas si eu cu ea. Si cu cat vorbeam mai mult cu atat incepea sa imi placa mai mult de ea ma simteam foarte bine cand vorbeam cu ea. In fine cand sa plecam acasa mi-a zis ca eu am fost singurul care nu am suparat-o in seara aia si ca m-am purtat foarte frumos cu ea (nici nu ai altfel cum sa te porți cu o scumpa ca ea ) si am dus-o acasa eu verisoara mea si varul meu si ele s-au pupat asa ca fetele si cand a vrut sa plece i-am zis daca ma lasa sa o pup si eu si a zis ca da in fine si asa s-a terminat toata seara. Aş fi vrut sa nu se termine niciodata seara aia straight face pff. Am stat cateva ore cu ea si simteam ca pot sa am incredere in ea cat intr-o 1000 de persoane. Si as vrea si eu niste sfaturi cum sa incep sa vb cu ea? Si nu stiu daca are prieten sau nu dar eu unul m-as mulțumi si daca ar fi cea mai buna prietena a mea.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Invita fata la o prima intalnire, dar repede, pana nu se raceste totul.

| Catalinhhh a răspuns:

Vezi să nu intri în zona ai a prieteniei, încercă să o chemi în oraș să ieșiți pe afară.
Încearcă să vorbești cu ea despre liceu, ce a mai făcut, ce ai mai făcut ce s-a mai întâmplat în viața voastră...