| Rebeca269 a întrebat:

Salut TPU~Vreaw sa ma ajute cei care se pricep cat a cat la calculatoare mai explicit la messengerstraight faceDeci de cateva zile id mew cel vechi pe care intru am vreo 400 in lista imi face figuri.Deci tot imi zice ori parola incorecta ori id in fine.am intrat de acolo la aia cu intrrebariile si am schimbat-o. Uneori imi intra pe id dupa 3 incercari alteori dupa 30 si alteori nu imi intra deloc nici dupa 100 de incercari.Trebuie sa mentionez ca in aceiiasi zi am schimbat parola de vreo 5 oribig grin.Va rog din fuflet sa ma ajutati, se redreseaza in tipm? o sa isi revina sau va rog ziceti`mi ce sa fac ca sa imi revina id la normal!
Funndaaaa si vot

Răspuns Câştigător
| BestOfTheBest a răspuns:

Stirbuiulia123 cine te-a mintit? asteapta 24 ore in care sa nu incerci deloc sa intri pe el apoi incearca fiecare parola pe care ai avut-o la rand. tine minte ca daca bagi o parola gresita de 6 ori, id`ul se blocheaza pentru 12 ore. sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
| JulietteJokes a răspuns:

E de vina mess putini il mai flosesc si da erori nu se mai ocupa de el ia o alta versiune sau incerca sa il uninstallezi si redownloadezi