| Anonim340 a întrebat:

Vroiam sa va întreb un lucru. Deci, am un prieten (baiat) cu care ma inteleg de minune. Partea rea este ca, el mi-a spus ca ma place. Si m-a întrebat daca putem fi împreuna. Eu i-am spus ca ma mai gândesc, ca sa nu ii spun direct Nu Si Scuze....si mno, nu stiu, sa ii spun da sau nu?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care simti fata de el doar o atractie de prietenie pura cel mai cinstit ar fi sa-i spui exact ceea ce simti.In cazul ca nu ii spui ii vei lasa sa-si faca false sperante in continuare. Durerea pricinuita va fi cu atat mai mare cu cat va afla mai tarziu.Sunt convins ca va intelege situatia, iar daca el totusi va continua sa te iubeasca tu vei fi absolvita de orice repros.Pa,pa.

| Kyılε a răspuns:

Daca simti ceva extraordinar pentru el fii cu el, daca consideri ca sunteti doar prieteni, pastrati-va doar ca prieteniwinking

| Kairra02sweet a răspuns:

Mai exista si varianta, ca el s-a se fi imprietenit cu tine, cu gandul sa fiti impreuna nu "DOAR PRIETENI".
E foarte greu, dar daca el te place nu cred ca va putea sa fiti doar PRIETENI. Gandeste-te la tine. Ai putea fi doar prietena cu baiatul pe care il iubesti\placi? Asa si el... Dar, totusi, daca sunteti prieteni foarte buni, ar trebui sa ii spui ce simti tu cu adevarat. Pe alta cale ai putea sa ii faci mai mult rau.
BAFTA! :X