| Chryssuu a întrebat:

Salut TPUUhappy Acum cateva zile m`am intalnit cu un baiat.la un prieten de alu tatalaughing. Eu pe baiatul acesta il stiu dar nu prea vb inainte.Acum intr o seara i-am dat webuu. El o zis ca is frumoasa si ca am un zambet frumos si ca l`am dat pe spatehappylove struck. Dupa o zi ne-am intalnit iar... iar el se tot uita la mine si imi facea cu ochiu sau imi zambea.Am mai vb pe mess si dintr`o data m`a intrebat daca il besklaughing Eu am zis ca MDA... Ziua urmatoare m`a sunat si a zis ca daca vreau sa stau ca el.Si nu stiu ce sa facstraight facestraight face Sa ii zic DA sau NUstraight face PS: Eu am 13 ani si el ii cu 2 ani jumate mai mare decat minehappy Imi puteti da niste sfaturi sau pareribig grin Si inca ceva.big grin Daca mo intrebat daca vreau sa stau cu el si din astea. ii place de mine nulaughinglaughing Fund00i happy

Răspuns Câştigător
| alexiaa a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine si ca vrea sa fiti prieteni, sau sa zicem mai mult decat atat.La aceasta varsta implica plimbari de mana sau de dupa cap, eventual saruturi. Daca iti place de el spune da.Lasa chestiile astea cu"vrea sa faceti sex".Pai daca vrea si vrei si tu, faceti, daca nu vrei nu faceti.Ca doar nu o sa te violeze, nu? Cu atat mai mult ca nu e un necunoscut, eu zic ca nu o sa faca nimic impotriva vointei talehappy

3 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

In primul rand nu stiu la ce te referi prin faptul ca vrei sa stai cu el, adica sa fiti impreuna?

Daca dupa 2 zile l-ai si iubit, nu stiu ce sa zic...
Cuvintele "te iubesc" sunt magice. De ce?

Iti spun eu de ce.
Daca o fata foarte frumoasa e virgina, o scoala intreaba umbla dupa ea sa se culce cu ea si poate nimeni nu reuseste si sa vezi atunci cat de apreciata e. Daca se culca cu primul baiat intalnit la baia din club, crezi ca va fi apreciata? Asa e si cu iubitul.

Daca ii spui ce simti acum, dupa 2 zile, crede-ma ca se va plictisi de tine si se va desparti de tine. Niciodata sa nu ii zici toate sentimentele persoanei iubite.

Daca tu chiar il placi, da, umbla cu el.

| Hirako a răspuns:

@NoUseForAName
Bai copile! Tu esti retardat sau te prefaci? Fata are 13 ani, cum poti sa ii vorbesti de asa ceva? Judeca, ca nu esti planta.

@QueenofLove
Sa stai cu cineva inseamna sa ii ceri prietenia, in sec 21... Nu stiu cat de inapoiat/a ai ramas tu, dar sunt sigur ca nici in prezent nu traiesti.

@Alexis
De acord.

| QueenofLove a răspuns:

Buna.ma asteptam sa zici ca are mai mult decat 15-16 ani, daca e prieten cu tatal tau.Pot sa zic ca e greu sa spui cuiva "Te iubesc" din inima.Mai ales ca ati vorbit doar 2 zile.Nici eu nu am inteles termenul asta "sa stai cu el".sa te muti la el ar fi exclus,deoarece esti inca mica si daca la asta s-a referit vrea SEX, daca se referea la prietenia ta, eu zic sa te gandesti bine daca te merita si este destul de bun pentru tine.NU te darui oricui, pentru ca nu merita! Mult succes cu baiatulwinking