Daca e trecut in regulamentul liceului atunci cam trebuie, depind de cat de severi sunt. Aoleu baiat, cuvantul tocilar in 2020? Nu pretinde nimeni sa stai sa tocesti dar daca nu voiai la un liceu unde se invata de ce te0ai inscris?
Eu nu știu ce impresii ai tu de liceu , le scoți cumva din filme? Nu se
compară liceul din România cu cele din filmele adolescentine americane. Ah, apropo de altă întrebare de a ta, nici să fii " la modă " nu contează la liceu.
Sunt oameni mult mai maturi decât în generală, iar cei care nu te vor place pur și simplu nu-ți vor fi prieteni. Nu-și bate nimeni capul cu tine să te jignească de parcă sunteți la grădiniță, mai ales pentru un motiv atât de stupid ca purtatul de ochelari Se vor crea bisericuțe și asta-i tot. Singurul lucru pe care să nu-l faci sub nicio formă, e să nu pupi profesorii, te vor urî toți pentru asta , în rest poți să ai și 10 pe linie nu contează, nu-i pasă nimănui atât timp cât nu i-ai măgulit.
Se zic multe despre licee , la mine se zicea că e de fițoși și că e foarte scump și ghici ce nicio nu era adevarată
Presimt că nici nu știi ce înseamnă tocilar...
Legat de uniformă...
Teoretic și liceul meu avea, una cât se poate de urâtă , depindea de profesori, unii o voiau, alții nu și ne luam cămașa peste tricou la unii * ce amintiiiiiiri *
Apoi, a fost dată nu știu ce lege legată de uniforme și nu ni s-a mai zis absolut nimic. ( prin urmare am purtat-o doar prin a 9 a pe la câteva materii și în poza de album )
Baftă la liceu, nu uita că trebuie să și înveți și de asemenea să creezi niste amintiri faine
Alexandra87889 întreabă: