anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, trec a 9-a, si am o problemuta legata de atitudine. In trecut eram genul de om calm, friendly, sa zicem multumit. De la o perioada insa m-am schimbat foarte tare, devin din ce in ce mai agresiv, nu ma pot controla, ma cred superior multora (deoarece multi sunt extrem de prosti), pun la suflet absolut orice. Am o stare "trista?", nu am fost niciodata tipul ala popular. Poate si datorita zonei in care stau. Cunosc putine persoane, cu toate ca sunt extrem de sociabil si saritor. Nu ma simt bine in pielea mea, ma simt prost din punct de vedere financiar, in comparatie cu altii. Am o stare extrem de nasoala. Nu stiu motivul, cateodata nu am probleme, insa cateodata ma apuca rau.
Am nevoie de niste sfaturi. Habar n-am. Legate de temperament, sa incep sa ma calmez si sa evit scandalurile. Nu am pur si simplu pe cine sa ma bazez, altii umbla cu multi. Eu nu am nici macar un prieten adevarat. Chiar nu stiu, accept orice sfaturi utile sa ma simt mai bine happy dau funda daca ajuta la ceva.

Răspuns Câştigător
| DanielDavid a răspuns:

Daca esti de treaba,si altii sunt de treaba cu tine.
Chiar daca unii sunt mai `prosti-asta e din cauza ca nu le place cartea.E nevoie si de gunoieri, nu doar de primari! Asa ca nu te lua de ei.

Iti faci prieteni pe baza de ce esti tu. incearca sa te imprietenesti cu persoane de treaba, glumete si respingele pe alea superficiale.

Daca cineva se i-a de tine, verbal vorbind, nu-i raspunde, lasa-l.
Daca cineva te loveste, poti apela la director/etc.

Spor la facut prieteni/etc

1 răspuns:
| Printesa10TM a răspuns:

Va fi bine. Fii tu insuti, dar nu fa pe arogantul. Acum in a noua iti vei face prieteni noi. Si nu mai fa pe superiorul! Bafta!