La cum ai zus tu...eu ti-as spune sa nu mergi la mate-info. Sora mea e acolo si e destul de greu la mate si la info.
Eu sunt la stiinte ale naturii si nici mie nu imi place in mod special matematica sau chimia sau biologia. Dar e ok adica la mate e un nivel mediu de predare si am note peste 6 , la romana e okay, doar trebuie sa inveti si te descurci, iar in rest, e super fain.
La filo e mai nasol ca e multa romana, istorie, geografie si limbi straine nu ma dau in vant, dar e ok ca din a 11-a cica nu mai faci mate, fizica si chimie.
La stiinte sociale am fost un semestru in clasa a 9-a...aceeasi poveste ca la filo, doar ca e putiiin mai usor in sensul ca se pun bazele pe geogra(cel putin la mine asa era) si pe romana si engleza.
Eu iti sugerez ori stiinte ale naturii, ori stiinte sociale. Povesteste cu alti amici de ai tai din clasele mai mari si vezi ce iti spun si ei. Succes in a 8-a la examene si mai departe la liceu!
Ti-asi recomanda filologie intensiv engleza. Dar nu toate liceurile au partea cu intensiv. Deci trebuie sa gasesti si un liceu bun.
La liceul la care vreau sa merg exista intensiv engleza deci nu ar fi o problema