| Anca124b a întrebat:

Trec clasa a opta și nu mă bagă nimeni în seamă. Cand eram mai mică ieșeam și vorbeam chiar cu cei populari din clasă,din a șasea a început să nu mă mai bage nimeni în seamă,nu mă pot baga in vorba cu alte fete pentru că au grupul lor, de ce să îl stric? da, știu am greutatea mult mai mare decât trebuie sa o am la 14 ani.In a șaptea băieții râdeau de mine că sunt grasă,deja întrecuse măsura,sunt timidă recunosc, mai e o fată care vorbește cu mine, măcar ea...mai nou am aflat că prietena mea cea mai bună,ea era aproape singura care vorbea cu mine, că pleacă în Spania de tot.Colegii ma baga in seama doar cand vor ceva.Nu vreau să îmi ziceți să mă bag in seamă cu altcineva nu pot,nu mă bagă nimeni în seamă și gata în ultimul an să vb cu altele(fitoase),nici nu știu cu ce să mă ajutați, ce sfaturi îmi dați?

Răspuns Câştigător
| SalutTPU22 a răspuns:

Sfatul meu e sa nu te mai intereseze parerea altora, cei care spun ca esti grasa, e fix treaba ta, daca vrei sa slabesti ok, daca nu, nu, eram si eu foarte complexat de treaba asta pana acum cateva luni, tot 14 ani am, am inceput sa slabesc fara sa ma mai gandesc la asta. Fa-ti cativa prieteni, da' prieteni cu care esti ok, nu neapat din clasa. Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Mai ai un an si termini, nu poti obliga alte persoane sa te placa.

| ConservativeTeen a răspuns:

Salut! Din cate am inteles eu din ce ai scris tu mai spus, am inteles ca ai greutatea mai mare decat trebuie la 14 ani.Eu te-as sfatui sa incerci sa slabesti.Ai putea sa iesi la alergare, de exemplu, poti merge la sala.Mai pe scurt, ti-as recomanda sa faci mai mult sport si sa ai o dieta sanatoasa. Poti sa te documentezi si cu parintii tai in legatura cu treaba asta, iar ei te vor ajuta.Mai cauta si pe YouTube canale despre fitness, sport, diete sanatoase si poti sa-ti faci o idee ce ar trebui sa faci pentru a slabi.
Spor la sport!
Sper ca te-am ajutat.
O zi faina in continuare!