| BogdanDGB a întrebat:

Trec in clasa 9 la liceu si s-ar cam putea sa-mi iau bataie de la tigani.Ce sa fac? Poate stiti cum sa fac sa ma feresc.sa ma apar.Ca,cu pumnul am mai dat primul dar mi o iau dupa.

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Violența nu duce nicăieri, mai bine evită astfel de persoane.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns (pentru BogdanDGB):

Și data viitoare vine toată șatra după tine. Eu aș zice să ai grijă.

| Vikaa a răspuns:

Fa ce fac si eu, umbla cu spray paralizant dupa tine si eventual cu lama, nu incerca sa mergi singur, mergi cu mai multi pana acasa.Norocul meu este ca am fost 4 ani la kick box si am invatat sa ma apar si singura, deci care vine mananca pe paine bataie, ar fi cazul si tu sa te duci la kick box ca sa inveti a te apara, trebuie sa-ti faci dreptate singur singurel.

| antoniaa09 a răspuns:

începi liceul, te duci într-un loc nou, ai colegi noi și e clar că n-o să reziști de unul singur într-un loc cu care nu ești obișnuit aşa că mai bine nu te da în spectacol și nu căuta ceartă sau să te pui rău cu colegii pentru că, așa cum ai spus și tu, s-ar putea să îți iei bătaie, dar până la urmă nimeni nu se ia de tine fără să fie provocat, deci în primele zile încearcă să fii prietenos și ok cu toată lumea și dacă nu îți place de cineva, te enervează sau mai știu eu ce, doar evită-l
succes la liceu