Salut
Pai amin2 is bune daca iti place la fiologie sa te ducci acolo nu trebuie sa te duci unde se duc colegii tai poate ca si ei se duc acolo ca si tine nu le place dar daca ocolo merge x si y ma duc si eu Nu eeste asa mai bine gandeste-te bine si du-te unde iti place nu esti legat de colegii tai o sa ai colegi noi o sa cunosti mai multe persoane nu auita ori unde te duci ai grija sa meri mai departe si daca nici nu te duci in liceu ai grija sa mergi mai departe degeaba mergi la mate info si nu stii nici mate nici infoo
deci oriunde mergi sa inveti calumea meseria sau ce vrei tu
Funda?
Du-te unde iti place tie.Sa nu mai faci niciodata prostia sa te iei dupa turma. Du-te la filologie si nu te mai gandi ca nu o sa ai la ce sa dai mai departe. Vremurile sunt in schimbare tu fa ce iti place.Si eu am facut aceeasi prostie si m-am dus la un profil care nu imi place, asa ca nu mai fa si tu aceeasi prostie ca mine
Daca nu esti buna la matematica si nu te atrage domeniul IT n-are sens sa te bagi.Gandeste-te ca in a 11 vei avea 5 ore de informatica si 5 de matematica
Nu trebuie sa te iei neaparat dupa colegii tai viitorul tau nu trebuie sa semene cu al tuturor colegilor de clasa tu te axezi pe ceea ce-ti place tie ca sa poti merge la liceu din placere nu cu scarba si cu regret ca n-ai ales ce ti-a placut. O zi buna
Trebuie sa te duci unde iti place.
Si eu acum am trecut in a 9`a si nu am decat un fost coleg cu mine in clasa.
Daca tie iti place filologie du-te acolo:*
Iti vei face prieteni noi:*
Peace!:*
anonim_4396 întreabă:
RazvanCazan întreabă: