| crival2080 a întrebat:

Salut TUP.As vrea si eu sa ma transfer la Liceul Cronos din Bucuresti si as vrea sa stiu daca este o problema faptul ca in clasa a 9-a am avut nota 8.5 la purtare iar in clasa a 10-a am avut 7. Aceste note le-am facut din cauza absentelor. Ce parere aveti si ce imi recomandati?

2 răspunsuri:
| ZigZagMTFK a răspuns:

Iti recomand sa fii mai cuminte si sa nu lipsesti de la scoala pentru a te transfera la acel Liceu ca asa cu nota asta la purtare sunt sigur ca nu te primeste straight face

| mihaela888 a răspuns:

Buna tuturor, nu va sfatuiesc sa mergeti la Cronos, isi bat jog de bani vostri dar si de voi, nu ii intereseaza decat banii si daca sant cat se poate de multi cu atat mai bine, va cer bani pe suporturi (100 lei) pe care le cumparati degeaba si pe deasupra trebuie sa va chinuiti sa le si completati, diplomele mentionate nu vi se acorda la sfarsit asa cum va promite conducerea, profesori indiferenti, colaborare institutie elev nu exista, va ia banii degeaba, ca raspuns la toate solicitarile voastre sant indiferente, nule, deci NU MERGETI LA CRONOS SPER SA INTRE IN FALIMENT ACESTI CRETINI, NESIMTITI.