| chico63 a întrebat:

Salut tutoror.

As vrea cateva informati sau metode cum vreti sa le spuneti ca sa poti trage in piept din tigara.Am incercat sa trag ca si cum as trage aer in piept dar nu stiu sigur daca e bine.Treaba e ca ma fac de multe ori de rusine in fata altora ca nu stiu sa trag in piept...

De renuntat nu vreau sa renunt deci va rog mult fara mesaje de alea v-as ruga sa fiti cat mai expliciti.

Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Chlo a răspuns:

Deci tragi din tigara un fum pe care il tii in gura si apoi fumul din gura il tragi in piept adica ca si cum ai trage aer pe gura si il tii in piept in jur de 5-10 sec. Succes

4 răspunsuri:
| Cherry56 a răspuns:

Ce ar fi sa lasi dracu tigara deoparte? Ai idee cat dauneaza sanatatii? Plus bugetului pentru ca odata dependent tinzi sa fumezi foarte mult. Am o cunostinta care a facut un calcul cati bani a cheltuit pe tigari de-a lungul anilor si cu banii aceia isi putea lua un apartament, ca sa nu mai zic ca plamanii ii are varza si din cauza asta poate si muri... o sa zici ca daa iauto si pe nebuna asta ce comentarii da face ea educatie cu mine dar gandeste-te de 2 ori inainte de a pune tigara in gura pentru ca nu e glumit, singurul lucru pentru care prietenii tai si persoanele alea care ar trebui sa rada de tine ca nu sti sa tragi in piept fumeaza e pentru ca sunt inconstienti nu fi tu la fel ca ei, sau vei suferi consecintelewinking, poti cauta mai multe informatii pe net referitor la asta... sper ca te-am convins, daca nu macar nu fuma langa alte persoane sa nu ii omori si pe ei cum te omori pe tine

| Bloondyna a răspuns:

Iti dau eu un mesaj explicit daca imi explici de ce fumezi. De ce sa iti inegresti palmanii, sa dai bani degeaba? Parintii tai muncesc pentru tine pentru ce? CA sa dai 12 lei pe un pachet de tigari?oh go on Hai sa fim seriosi, e chiar atat de greu sa spui un nu? Sa spui nu nu am degand sa fumez.Lumea asta si asa se duce de rapa si tu contribui la ea. Ai de gand sa-ti faci o familie? Copii? Sotie? Daca mori la 40 de ani ce se va intampla cu ei? Tigarile nu ofera placere. Poate smecherie dar poti fi mai smecher daca intr-o gasca mare esti singurul care nu fumeaza, care are bani si pentru altceva decat sa stai cu ceva in gura tragand in tine degeabaoh go on.
Te rog eu, lasate de fumat nu merita nimic da nimic.Trezestete la realitate tigara asta cat te va "ameti" o luna doua? Pana te obisnuiejti si dupa aia? Sa fii stresat, sa fii mereu cu indoiala ca te vor prinde ai tai. Tiar placea sa le vezi dezamgairea pe fata atunci cand vor afla ca educatia lor s-a dus de rapa? Gandeste-te putin la asta si dupa aia du-te si fumeaza si posteaza asa ceva pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| chico63 explică:

Crinu asta a fost...blondyna multumesc mult.am inteles multe si cred ca n-ar avea rost dar crede-ma ca daca a fi fost in locul meu sa vezi cum faceau bajocura...deci nu pentru aia fumez. fumez mai demult dar doar asa fara sa trag bine in piept.