| Maxiimuss a întrebat:

Salut tuturor. Acum 2 zile am fost cu o fata la un suc (cred ca e o atractie reciproca, in fine, nu conteaza asta), am iesit putin sa ne plimbam si urma sa ii chem un taxi cand a venit un vagabond cu inca unu si s-au luat de noi iar eu ce era sa fac, i-am batut destul de urat pe amandoi(sunt cat de cat specializat in lupte de genu). Bun, problema e ca fata respectiva nu prea a mai scos nici un cuvant in cele 5 minute cat am mai stat cu ea pana sa-i chem un taxi. Nu stiu ce se intampla, parca ii e frica de mine, asa se comporta, nu prea am mai vorbit asa cu ea in ultimele 2 zile... mi-e sa nu fi avut un impact urat, dar nu prea vad motivul, pentru ca n-am facut decat sa o apar; si apropo, erau vreo 2-3 oameni prin zona da n-au facut nimic, au stat si s-au uitat. ce ma sfatuiti sa fac? aaa, apropo, am 17 ani.

Răspuns Câştigător
| Dia007 a răspuns:

Minunat, ce ai facut tu e demn de pus in rama, parerea mea.
Nu stiu daca am vazut bine printre randuri, dar dai impresia ca esti pe langa specializat in lupte, si un finut (asta am vazut eu, nu stiu daca e si asa), eu iti propun sa pui mana pe un buchet de flori, sa iti iei inima in dinti si sa mergi la fata asta pe care o placi. Cand veti fi fata in fata ii explici ce ai facut si de ce ai facut. Important e sa inteleaga ca tii la ea si ca nu ai accepta sub nici o forma ca ea sa sufere din cauza unora si ca ai face orice iti sta in puteri sa o aperi pentru ca iti pasa de siguranta ei. Siguranta persoanei iubite vine pe primul loc (pana si eu care nu am pic de muschi pe mine si ma bag pentru cei dragi mie, asa si tu). Vorbeste-i cat se poate de dragut si intr-un mod in care sa stii ca ea se simta comfortabil (daca trebuie sa te si alinti, fa-o tongue). Eventual sa o intrebi daca pe viitor are alte asteptari de la tine in astfel de situatii. Mai e varianta intelegerii sau a vorbei. Daca cineva vine cu intentia de a se lua de voi, asigura-te intai ca ea pleaca de la fata locului cu prima masina sau daca nu, incearca sa ii imobilizezi pe respectivii care sa dau la voi pana cand ei renunta. Nu trebuie sa mergi pana la capat cu bataia :s poate de asta s-a si speriat(cred), ca ai mers pana in punctul in care, cum ai spus si tu, i-ai batut destul de urat. Incearca sa iti canalizezi aptitudinile doar pe aparare cand esti cu fata ta happy se pare ca e o finuta si nu e de acord cu violenta.
Nu vreau sa bat campii prea mult si sa te plictisesc, spun ca ar fi bine sa mergi si sa discuti cu ea despre ce s-a intamplat. Fii deschis cu ea si cere-i sa-ti spuna sincer ce parere are, iar de acolo vedeti impreuna cum veti proceda pe viitor astfel incat sa fie bine.
Inca o data, eu te felicit pentru interventie. Nu prea multi riposteaza si devin victime.
Succes in intalnirea cu fata ta!

5 răspunsuri:
| Picipuu a răspuns:

Pai logic a ramas socata.Gandeste-te ca daca ai fi fost in locul ei ai fii reactionat la fel, sau ea nu se astepta sa faci asa si poate ea a fost batuta in casa (se mai intampla mai ales in Romania straight face )...imagineazati ca acum se cam teme de tine sa nu cumva sa te supere si sa o bati. Nu zic ca ai face tu asa cevawinking ( adica na cred :-s ) Ideea e ca ai fii putut doar sa fii mai bland pentru ca nu tuturor fetelor le plac hmmm nu stiu cum sa zic cred ca "agresivii" ar fi cel mai potrivit.

Cazul 2: Ai inteles gesturile ei gresit( chiar nu va pricepeti la asta oh go on ) Poate ea s-a speriat de vagabonzii aia nu de tine si de cum ai actionatwinking

| Maxiimuss explică (pentru Picipuu):

Inteleg punctul tau de vedere, dar eu ca si baiat si trebuia sa fac in situatia aia? chiar nu stiu, poate ma ajuti tu, ca si fata happy trebuia sa stau sa se ia aia de noi si eventual sa ne ia si banii/telefoanele?

| Picipuu a răspuns (pentru Maxiimuss):

Nu la asta ma refeream dar puteai pur si simplu sa nu reactionezi asa violent.Adica na acum depinde si de cat de tare i-ai batut.Eu sincer nu inteleg de ce fata s-a speriat, a fost un gest dragut... poate ar trebui sa-i spui de ce ai reactionat asawinking sigur o sa inteleaga big grin

| Maxiimuss explică (pentru Picipuu):

Am rezolvat big grin mi-a spus ca a fost putin socata dar acum e bine happy