Invata sa vb cu amandoi si sa-i cunosti ganduri planuri hobiuri cel care iti poate garanta acel ceva pe care u il consideri esential intr-o relatie in functie de pasiunile lor, alege-l si decide u daca merita sa mergi mai departe cu el si pana unde. Succes
Orice te hotarasti ascultati inima,nu sta niciodata cu un baiat pentru care nu ai sentimente.E posibil ca acel baiat cu care te intalnesti sa te placa cu adevarat si iubirea vine pe parcurs intai iti place de o persoana apoi ajungi sa o iubesti, tine cont ca baiatul cu care iesi este prieten cu ala pe care il placi si este posibil sa strici o prietenie. Daca nu simti nimic fata de ala cu care iesi, nici macar placere termino cu el si dupa un timp nu imediat incearca sa te apropii de celalalt daca ala iti arata prin gesturi vorbe ca te place
Ionela22: el are diakuma timpushor de cind imi arata kai place de mine si chiar mai mult
Daca ai alege pe unul din ei, fiecare sar supara contra. Daca ai sta pe loc, nici asa nu ar fi bine. Daca vrei sa ii lasi pe ambii, te simti prost si nici nu cred ca poti sa ii uiti... mai ales ca sunt in aceeasi clasa cu tine. Din partea mea, eu zic sa va intalniti undeva toti 3 si sa disutati. Asa le afli fiecaruia sentimentele. Iar daca nu il vrei pe nici unul alege-ti altul care are ceva aparte pentru tine. [ parerea mea ]