| MarianDaniel a întrebat:

Salut tuturor! Am 14 ani si nu am chiar o conditie fizica extraordinara. totusi si din cauza conditiei financiare si pentru ca imi place foarte mult vreau sa urmez o cariera militara. Pentru a intra la liceul militar am de dat niste teste fizice si pentru asta am nevoie de ceva muschi. Am si eu nevoie de un mic ajutor cu cateva exercitii bune pentru a-mi dezvolta musculatura.
Fac alergari, flotari, tractiuni la bara si dispun mai nou si de niste gantere de 6 kkg fiecare. Daca s-ar putea sa-mi spuneti niste exercitii bune de facut muschi care sa nu fie doar de forma si sa dea ceva putere. Daca nu raman la dat la sapa.

Răspuns Câştigător
| zzzzzzz1111 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic la 14 ani mi se pare prea mic sa te duci la sala tu inca esti in dezvoltare ar trebui sa faci flotari cum ceea ce faci si restul e bine incearca sa nu le faci haotice fa-ti un program incepe de ex tu poti sa faci 40 de flotari fa 3 serii de cate 20 cu pauza intre serii de max 2 min si cand vezi ca poti sa treci mai departe treci la 3 serii de 25 si tot asa crede-ma are efect pana la vara daca faci in fiecare zi poti sa ajungi la 3 serii de 40 ceea ce conteaza foarte mult eu sunt sportiv si al fel nu am un fizic foarte puternic la 16 ani si eu fac la fel bft sa intri la unde vreiwinking.

1 răspuns:
| Gabi255 a răspuns:

Daca ai o conditie fizica "extraordinara" atunci nu mai are rost sa iti intaresti muschii. Testele fizice pentru liceul militar nu sunt deloc grele! Cel mai greu e alergarea de rezistenta. Si eu am incercat la liceul militar si am trecut fara nicio problema testele fizice desi nu sunt intr-o conditie fizica "extraordinara". In locul tau as pune accentul pe proba eliminatorie de verificare a cunostintelor care nu e deloc usuoara plus ca trebuie sa ai si o medie de admitere de peste 9. Anul trecut cea mai mica medie de admitere a fost 9!
Bafta!