Cetatene, vezi ca iti dai cu depresie singur
Iti inteleg durerea dar ai rabdare, in ziua de azi ai mai multe sanse sa te loveasca trenul decat sa intalnesti persoana potrivita, nu zic ca nu exista dar gandeste-te ca sunt altii care ajung la 35-40 de ani si tot nu au gasit, sunt exemple si pe TPU daca cauti prin categoria dragoste asa ca nu te grabi, nu sunt un fan al trap-ului dar daca zici ca asculti priveste la ce se promoveaza, cat mai galagios, cat mai extrovertit, cat mai vulgar, nu zic ca toate fetele apreciaza acest gen de comportament dar la 17-18 ani fetele sunt destul de mici si nu stiu ce vor de multe ori, le vor atrage tipul galagios din grup confundand aroganta cu increderea de sine, apoi plang ca au dat de un golan care si-a batut joc de ele.
Sfatul meu, baga muzica buna, chiar daca e trap nu cele triste, nu ai nevoie, pe langa ca te simti trist mai suplimentezi starea si prin muzica si nu ajungi nicaieri, si baga sport, lucreaza la tine nu pierde vremea plangandu-ti de mila in fata pc-ului, cand privesc inapoi la 18 ani realizez cat timp am pierdut, cu jocurile pe pc, cu prietenii la betii, cand puteam sa fac ceva benefic cu corpul meu, in momentul de fata nu mai consum alcool de ani de zile, nu e o rusine ca esti slab sau ce situatie ai avut in familie, si eu am facut foamea cand eram mic, lasa trecutul in spate si lasa fetele deoparte, iesi si alearga, incepe si fa acasa zi de zi ce poti tu, flotari, abdomene, genoflexiuni, exista o carte numita "Antrenamentul condamnatilor" scrisa de un fost detinut care s-a antrenat in cele mai dure inchisorii din statele unite folosind doar greutatea corpului, mie mi-a influentat mult gandirea, e in jur de 40 de lei, ramai socat ce citesti acolo si ce poti face doar cu greutatea corpului tau, eu te indrum spre sport, lucreaza la tine, lucreaza la gandirea ta, daca tu esti trist si vi cu aceasta incarcatura emotionala peste o fata nu va dura mult pana va fugi de tine, gandirea ta e foarte decenta dar sufletul tau e trist, fetele bune nu vin cand fugi dupa ele, vin cand devi tu o persoana mai buna.
Esti inca micut, deci nu ai pierdut nimic, fiindca relatiile le poti avea si dupa 20 de ani.
Intre timp ti-as recomanda sa manaci sanatos si mai mult, ca hrana plina de vitamine si minerale, sa poata stimula hormonii de crestere acum, cand mai ai 1-2 ani pana ti se opreste cresterea!
Si inca ceva, cultiva-ti un pic cultura muziala si renunta la porcarii precum crap-trap, daca vrei sa atragi fete cat de cat cumimnti si placute.
Baaai, cat de drăguț! Mi se pare ca ești un tip
Cu o gândire foarte corectă și dreaptă. Nu trebuie să schimbi nimic la tine ca să te placă o fată. Trebuie să fii mândru cu cine ești. Eu zic să nu te mai stresezi, ai destul de mult timp la dispoziție ca să găsești o fată care să te facă fericit și care să te aprecieze. Dacă tot ții să îți schimbi aspectul fizic, poți să mergi la sală și să te antrenezi. Nu este bătut în cuie ca la 17 ani trebuie să ai o iubită. Eu am 16 ani și sunt fată și am unele perioade în care îmi doresc un băiat care să mă înțeleagă și căruia să pot să îi spun tot ce am pe suflet, dar după îmi dau seama ca cei mai serioși și mai căliți oameni sunt la facultate și ca viața merge mai departe.
Iti multumesc pentru parerea ta despre mine si da, consider ca nu treubie grabit nimic, doar ca eu nu am avut in viata mea o experienta de genul si chiar e rau ca pana la 18 ani sa nu fi avut, nu ca moare lumea ca n am avut eu iubita pana acu, doar zic asa, plus ca in viata trebuie sa socializam, nu sa ne vedem drept de planuri, intr-adevar trebuie sa te focusezi pe tine si ce vrei sa faci in viata, dar pana la urma suntem tineri, inca invatam
Asta este opinia mea, recunosc ca am o gândire puțin mai tradiționalista
Ai mare dreptate legată de relațiile virtuale. Mi s-a întâmplat să vorbesc cu un băiat și în mesaje să fie foarte afectuos și simpatic și în realitate s-a dovedit ca fiind un eșec total
Bro efectiv sunt un situația ta dar mna eu nu ascult trap ci manele vechi (poate ajuta)
Eu ascult Modern Talking, depinde de starea mea de spirit, mai ascult și potcasturi care îmi țin mintea ocupata
Pai nu prea are treaba, stii cum e aia, suntem ce ascultam sau ceva n genu, eu ascult trap pentru ca ma defineste, daca pe tine te definesc manelele no problem si eu ascult manele, dar nu la fel de des, maxim 4 5 pe zi
Am aici fata perfecta pentru tine: 0737972005
Numele ei este Viviana si este single. Si ea cauta un baiat dragut iar tu pare sa te potrivesti descrierei pe care ea si l doreste.
Andrey245 întreabă: