| Lollidela a întrebat:

Salut tuturor! am nevoie si eu de ajutor! nu mai pot rezista asa, cred cam sa innebunesc! deci pur si simplu ma simt asa de singura, ma simt in plus. culmea singuratatii sa fi singur si sa te simti in pluslaughinglaughing damm... nu chiar la asta ma refeream.
poate asta e varsta. plang chiar si cand ascult un cantec trist. de asta mi-am facut si eu cont pe TPU ca sa ajut altii cu probleme si sa uit de ale mele! m-am certat recent cu persoana pe care o consideram bff sau ceva de genu asta. cu colegii nu ma inteleg bine, suntem noi ceva dar nu ne putem numi colegi! nu suntem uniti de loc! am 14 ani.am ca hobby dansul si pictura dar simt ca lipseste ceva.nu am ce sa fac. mai bine zis cu cine sa fac! prietenii nu ma mai baga in seama, stiu ca ma repet sunt disperata, dam nevoie de consiliere scolara sau ceva pur si simplu simt nevoia sa vorbesc cu cineva.cu care am ceva in comun. vrea sa simt ca apartin unui grup ...sa am prieteni cu care sa ies si pe care sa ma pot baza.ma simt asa de aeriana.nu stiu ce sa fac. oi da si funda, n-am chef de prostii plz din suflet HELP eu!

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

De ce nu te inscrii intr-un la dansuri, sau la un cerc de pictura sa-ti poti face prieteni noi daca in ceilalti nu-ti mai gasesti unul apropiat.Bafta!

8 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Pff am trecut si eu prin asta... probabil esti una din persoanele alea care nu se simt bine in pielea lor si nu gasesc ce sa spuna etc laughing Cel putin pe mine de-asta ma evita majoritatea oamenilor. Cum rezolvi asta? Pai eu am inceput sa ma ingrijesc mai mult si chestii de-astea, mi-am facut suvite verzi (imi dau mai multa incredere in mine chiar daca multi oameni cred ca e deplasat)... cat despre vorbit, inca nu sunt in stare sa port o conversatie mai lunga de 20 de minute (in viata reala ca pe mess pot sa vorbesc si 5 ore) dar fac multe glume, la majoritatea rad toti chiar daca fac si multe glume proaste, important e ca nu ma mai simt asa penibil dupa ce zic ceva aiurea. Am cu cine sa stau in pauza si sa ies pe-afara etc, singura problema e ca sunt foarte putini oameni in care am incredere.

| CactusFlower a răspuns:

Aici esti intr-un grup.Aici nu vei fi niciodata singura.Nu inteleg adevaratul motiv pentru care esti asa, dar sfatul meu ar fi sa incerci sa-ti gasesti niste activitati care iti fac placere.Cauta niste prieteni care au calitati in comun cu tine. Daca nu te intelegi prea bine cu restul lumii, inseamna ca sunt diferiti fata de tine.Cauta alti prieteni pe net, in viata reala, unde poti...
Sa stii ca si eu m-am certat cu multe "bff" in viata mea, si nu imi pare rau, pentru ca astfel mi-am dat seama ce fel de persoane sunt.Cat despre muzica, mai asculta si alte genuri(pop, folk, country, western, clasica...astea le ascult si eubig grin )Trebuie doar sa gandesti ce ai putea face, si nu te mai gandi ca esti nu stiu cum.Renunta la ideea asta.Foloseste-ti capul si o sa fie foarte bine.Hai,te las, multa bafta si numai bine!

| anaisu a răspuns:

Pai incearca sa socializezi cu toata lume nu numai cu anumite persoane si nu e asa de bine sa te increzi in prieteni pentru ca daca va certati secretele pot fi raspandite :d

| Azlat a răspuns:

In aceasta situatie tu sti cel mai bine ce este de facut.Cu niste sfaturi te putem ajuta dar mai mult nu, depinde de tine, incearca sa iti recastigi prietenii daca nu te baga in seama sau probabil crezi tu ca nu te baga in seama. Ia legatura cu ei, poate ca unul nu te baga in seama dar eu cred ca e imposibil sa fie toti indiferenti fata de tine. Oricum incearca sa iti ridici moralul gandind pozitiv si fiind optimista.Nu baga la cap tot ceea ce este rau, evita stresul, incearca sa fi cu timpul mai fericita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact asa ma simt si eu... pur si simplu nu mai rezist, toti cei din jurul meu nu sunt ca mine ma simt o ciudata si incerc sa'mi gasesc niste oameni ca mine si niste cercuri de pictura, chitara sau franceza dar e foarte greu sa-ti gasesti niste oameni ca tine daca nu stii cum esti tusad. YM:aducinea_cucubambu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma simt asa am 12 ani si nu prea par de 12 ci imi degraba de 6 ani si multi ma evita. unii rad de mine nu ma inteleg cu nimeni si toata lumea isi face o parere proasata despre mine daca ma supar.de ce ma supar repede? eu daca tin la o persoana tin cu adevarat si mi-e greu sa aflu ca. oricum nu stiu ce sa fac! dati-mi un sfat! plssssss!

| gabytuca99 a răspuns:

Varsta adolescenti e cam periculoasa dar sa nu te simti singura. cucolegi ai sa te intelegi dar pana atunci cei mai buni prieteni ai tai sunt parintii, fratii, surorile.

| Alexandra_Andra_1995_gLAx a răspuns:

As dori sa vorbesc cu cineva simt ca innebunesc