| Gabi1359 a întrebat:

Salut tuturor.
Am o curiozitate in legatura cu orașele din România happy.
Eu m-am născut în București și încă stau in capitala.
Chiar daca orașul este mare devine cam plictisitor la un moment dat mai ales daca nu ți plac cluburile și "night life, fun" (sau cum era) și asta e un dezavantaj pentru că eu sunt un iubitor de cultura și vreau să știu care sunt orașele în care sunt multe chestii traditionale și interesante și orașul sa fie stabil pentru ca, când ajung matur și nu voi putea sa mă mut din tara asta atunci mă voi muta in alt oraș mai frumos de cat Bucureștiul.
Am văzut că orașele Cluj și Brașov, Timișoara, Sibiu sunt populare, frumoase și cu multe clădiri tradiționale, dar care ar fi un oraș bun in care să trăiești? (Aer curat și nu poluat, oameni prietenosi, tiganime redusă, stabil, frumos etc), Știu că lucrurile se schimba de la an la an dar sunt curios. Vreau o descriere detaliata si-mi cer scuze daca postul e prea lung și nu prea am știut in ce categorie să pun acest post.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Brasovul probabil e cea mai buna alegere daca vrei liniste.

Clujul si Oradea daca vrei sa fii cat mai aproape de granita si daca suporti aglomeratia din CJ.

Iasul daca vrei liniste dar izolare de restul tarii... practic de aici ajungi greu oriunde... dar e atat de linistit orasul

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Sincer, te poti muta in aproape orice oras din Romania. Oamenii sunt mai civilizati si mai prietenosi fata de Bucuresti. happy Eu as alege Brasov. Case vechi, monumente istorice, aer curat, multa natura in jurul tau, totul e frumos si oamenii sunt prietenosi si cu bun simt.

| BotezanDaniel a răspuns:

Buna! Eu sunt in Medias,jud Sibiu,nu e nimic interesant,un oras medieval,ca si Sighisoara, doar ca mai urat.M-am saturat de turismul din orasul meu, dar vad turistii mirati de cladiriile de aici.Asa este peste tot.Mai bine stai la tara, unde e liniste si traditie.Fiecare oras are cladiri monumetale, dar trecand anii, il vezi ca un lucru normal! Raspuns castigator? happy big grin

| Gabi1359 explică (pentru BotezanDaniel):

Îmi plac orașele medievale dar da, ai dreptate că la un moment dat devine plictisitor.