| Dreamer002 a întrebat:

Salut tuturor! :* Am o intrebare. cum as putea sa ma trezesc mai "fresh" dimineata? Arat obosita, sunt foarte nervoasa si cand incerc sa dorm mai devreme nu pot chiar nu am cum ma chinui ore intregi in pat si tot nu pot sa dorm devreme! Cand vin de la scoala dorm in fiecare zi si cred ca asta este cauza dar sunt foooarte obosita daca nu dorm si am incercat sa nu dorm dar la 21:00 mi-a trecut somnul si dimineata m-am trezit si mai groaznica! Seara dupa ce ma trezesc arat ok, dar dimineata :-&! Ce as putea sa fac? Si am mai pus eu in urma cu cateva zile o intrebare in care am spus ca mi-am cam peirdut increderea in mine in continuare e asa straight face nu sunt cu moralul la pamant dar totusi nu ma simt bine e varsta(14) la care imi doresc sa cresc cat mai repede si hainele sa imi vina perfecthee hee. Fetele din clasa mea sunt foarte dezvoltate au 50-58-60 kg. iar eu am 45 la 1.58 unele sunt mai mici decat mine la inaltime dar totusi le invidiez straight face Stiu, stiu ca nimeni nu imi poate rezolva "eterna" mea problema rolling eyes dar totusi am nevoie de niste sfaturi. Multumesc anticipat! Toate sfaturile ma vor ajuta si ma vor intari pacat ca nu pot sa dau decat o funda! :*

1 răspuns:
| Iubibilăă a răspuns:

Incearca sa te culci mai devreme.
Pa, pa, pa.