Chiar trebuie sa ceri ajutorul parintilor.Nu ai ce face.Parinti,profesori,director.In cazuri de genu nu e de glumit cu orgoliu masculin si alte prostii.
Sfatul meu este sa nu mai fii asa timid sau ma rog, inocent in viata nu reusesti daca nu esti putin mai infigaret eu zic sai tii pieptul si daca te alegi cu cateva lovituri, asta e insa macar nai pierdut ca un las si poate daca incepi sa-i faci fata poate te va lasa in pace. Sa stii ca cei de teapa colegului tau le place sa se ia de cei fara aparare iar atunci cand sunt pusi fata-n fata cu altii mai puternici decat ei, o iau la sanatoasa. Crede-ma, cel mai bine este sa iarati ca nu tie frica de el chiar daca-ti este asta este psihologie pura. Ok, sper ca te-am ajutat iti urez bafta, vei avea nevoie! Pupici dulci!
Degeaba sufera din punctu meu de vedere se crede mare zmeu in liceeu ala dar oare daca merg la politie se poate da un ordin de restrictie sa nu se aproprie de mine la mai mult de 20 de metri?
Mai stiu ca e greu dar chiar ai nevoie de parinti... daca vede ca tot il lasi sa isi bata joc de tine va continua la nesfarsit.
Spune-le la ai tai problema si o sa te ajute stai linsitit ca pe urma se va linisti ala si te va lasa in pace.
Parerea mea e ca baiatul ala sufera de vreo boala ceva.si eu aveam ceva nebuni de genu si au fost trasferati la scoli de reeducare.
Ai grija.nu-i de joaca mai bine asculta ce scriu eu aici e spre binele tau!:*
OMG! Trebuie sa le zici parintilor! K altfel cine stie ce iti va face mai tarziu! Sau vb cu directoru!