De obicei,te-as fi sfatuit sa incerci sa o castigi,bla,bla,bla.
dar,recent am auzit o poveste asemanatoare,doar ca fata vroia sa recastige baiatul,si in final,si-a dat seama ca nu are rost.
uite, cateodata, e bine sa stii cand sa renunti.
spune-i ca nu mai puteti fi prieteni si gata.nu are rost,e o pierdere de timp, si efort sa insisti.
dar, daca tot vrei neaparat sa o recastigi:
-poarta-te frumos cu ea.fi mereu langa ea,cand are nevoie.
-fa-i mici cadouri,o ciocolata,o floare,etc.
-flirteaza cu ea.
-mergeti impreuna intr-o plimbare, la un picnic (cat mai e vreme frumoasa), si sarut-o .
si mai incearca sa dai de baiatul respectiv.
imi pare rau de tine.bafta.
Mersi.Eu merem m-am comportat cu ea cum se cade.ii cumparam cadouri. mici (imi placea ca ii vedeam zambetu pe fata) o tratam cu respect si mereu incercam sa fie pe placu ei totul. faceam mereu in asa fel incat ea sa fie fericita. si ne-am certat doar de 3 ori.si am fost destul de mult timp impreuna...mai astept niste raspunsuri.
Imi pare rau pentru tine .
mai pune intrebarea o odata,sa ai mai multe opinii.
pai,ideea e ca ea sa vada cat de calumea esti tu,e bine daca e in firea ta sa fi mai grijuliu, atent, etc.la un momentdat ii vor lipsi astea,si inca ceva:daca va iesi cu un alt baiat, nu te lasa, ci arata-i ca tu esti mai bun ca respectivul.
norocoasa fata.
Multumesc pentru sprijin.voi face tot ce pot ca sa fiu din nou cu ea... daca nu reusesc macar raman cu niste amintiri placute.
misauratcuviata întreabă: