Copii si drogurilela care se adauga tutun, alccol (maine o sa-i auzim cum s-au drogat stand cu nasul în teava de esapament)apoi mai e si ala în coma (o leguma)si probabil chiar nu va mai apuca ziua de maine, ideea e ca bunica-sa nu vrea sa recunoasca ca neposu e un drogat (fratele tau trebuie sa i le fi bagat pe gat)pentru ca deeee! nu vor sa para o familie care nu stie ce se petrece cu membrii ei... dar parintii tai stiau de fratitu´ (sau socul s-a produs în urma vesti?)Singurul lucru pe care l-ai putea face este sa le cauti gasca celor doi (stiu ca e aproape inposibil sa-i mai gasiti acum)dar cred ca ei sunt singurii care pot garanta nevinovatia fratelui tau (sau probe de sange...cantitatea de prosti din sange, varianta asta nu cred ca o sa functioneze dar ma rog)dar pana la urma de ce sa-ti bati capul cu acuzatiile unei femei (care tine mult la neposu´)ea te-ar putea acuza chiar si pe tine daca ar vrea. Oricum faptul ca tu nu ai asemenea vicii îl mai scoate din bele pe fratitu, daca el ar fi fost drogat cu siguranta te-ar fi influentat si pe tine în mod negativ, nu? roaga-te sa-si revina adormitul ala de la reanimare ca sa ofere el mai multe explicatii