Pai, evident face to face, iai un lantisor dragut si spune-i ca o placi, undeva unde sunteti numai voi doi. Sper sa fiti impreuna. Succes!
Sincer sa fiu poate ar trebui sa stai de vorba cu ea si sa ii exprimi sentimentele tale sincere, si daca si ea simte la fel iti va acorda o sansa... dar altfel nu pre ai sanse. Iar daca esti un baiat mai timid arati ca iti place de ea, facandui cadouri, si declaratii de dragoste... in caaz ca asta nu are efect apeleaza la prima idee, vorbiti amandoi si va iesi bine! SUCCES
Eu iti zic sa ii duci o cana plina cu **** asa ai 100% sanse sa fii cu ea eu iti urez SUCCES!
Eu iti zic sa ii duci o cana plina cu **** asa ai sanse 100% sa fii cu ea eu iti urez SUCCES!
Pai in primul rand ai putea sa pui o prietena de a iei sa o intrebe daca simte ceva pentru tine.
In al doilea rand poti sa-i spui chiar u ca de la un timp ai inceput sa simti ceva pentru ea. Ai putea sa-i spui cand iesiti de la scoala sau intr-o pauza cand sunteti singuri. Daca vrei ai putea sa-i duci un trandafir si cand sunteti singuri il dai si poti sa-i spui ceva de genu: o floare pentru alta floare sau cum vrei u. Si invit-o tu la un suc. Fa totul cu calm si fara emotii ca altfel o sa para ca esti obsedat de ea.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
CuteCurly mai da-mi informatie terog pentru ca vreau sa stiu mai multe si mai ales ca esti o fata
Cine ma poate adauga la skype pentru a imi da mai multe detalii daca doriti va rog frumos id-ul meu este:
bmw.bmw70
Mersi foarte mult.
Dar cum sa fie ceva de genul:
-salut
-salut cf?
-bine tu?
-bine
-vreau sa-ti spun ceva
-da ce spune
-eu...
-da
-te plac si vreau sa fiu cu tine
-mmm...
-da sau nu?
...
Pai fai cadouri si o sa isi dea ea seama ca o placi parerea mea
Nu evita si spune-i ca o placi cat mai repede. Te sfatuiesc sa ii spui ca o placi si vrei sa fiti impreuna intr-un loc dragut. Cuparai si un cadou dragut, ceva finut : un parfum, un lantisor, o bratara. Succes!
Am citit atatea intrebari incat am uitat raspunsul! mai bine punem o muzica; http://www.youtube.com/watch?v=_S75TWr9jYs
Zii totul in fata!
Cumparai un buchet de trandafiri, si poti sai dai un inel)) cit de simplu!
Si fii sincer cu ea! bafta!:*
Si daca ea nu il place da bani pe lantisor si iese in minus) nu asa se face pustiule .ia-o frate in parc pe o banca si spune-i cu tupeu ca o placi.te pui cu ea pe banca te apropi de ea din ce in ce mai mult o aburesti si u cu niste vorbe dulci si incerci sa o saruti si atunci vezi raspunsul daca da sau nu
TeSeduceMirunaDulce întreabă: