Asa e iarna, nu suntem vitaminizati cum trebuie. Sa incerci cu multivitamine, nu strica. Si trebuie somn.
Multumesc de raspuns, ( sunt tot eu, pe alt cont ) o sa incerc sa dorm mai mult ca de obicei
Salut.In primul rând sala nu se compara cu lucratul acasa. Efortul depus la sala iti da mai multa energie. Uite daca te simti slăbit încearcă timp de o săptămână sa mananci mai multe fructe si legume de cat obisnuiai. Important e sa mananci dupa orice activitate fizica.(si acum poate o sa-mi spui : Da când mănânci ai putere.) Daca mănânci apoi muncesti sau orice alt efort fizic corpul tau nu stie ce sa facă : Sa-ti digere mâncarea sau sau iti de putere la munca..Mananca si fulgi de ovaz pentru proteina si energie.(dimineata cu niste lapte/iaurt/ +o banana ). Succes.
Multumesc, deci sa fac antrenamentul si dupa sa mananc, eu oricum mancam fructe, dar nu in fiecare zi, o sa incerc sa mananc cat mai mult, o sa incerc si restul de alimente pe care mi le-ai sugerat, mai astept si alte raspunsuri, mersi inca odata