Pana acum am avut prieteni draguti.dar conteaza cum ma simt eu in jurul lor.ce simt pentru ei.Acum plac un baiat mai diferit sa zic asa.[poti sa raspunzi si tu la ultima mea intrebare, m-ai ajuta]Nu e foarte frumos dar imi place pentru ca imi place!
Nu sunt genul care sa placa baietii pentru ca arata super bine.
Degeaba arati bine daca nu ai creier in cap! Degeaba arati bine daca te comporti urat cu mine!
Understood?
Cum sunt eu?
Urasc minciuna, tradarea. Ajut oamenii cat de mult pot.Imi place sa ii vad fericiti, nu imi place sa vad lumea trista
Fac tot ce pot sa fie toata lumea fericita.Sunt genul de persoana careia ii place sa cunoasca persoane noi,sa se inteleaga cu lumea.
Mai pe scurt,sunt sociabila/prietenoasa,intelegatoare,dragutsa
Imi place sa ascult oamenii,sa le dau sfaturi,sa fiu importanta,sa zic asa
Asta sunt eu.
Persoana "aleasa" ar trebui sa fie intelegatoare,sa nu fie foarte geloasa,adica sa pot petrece timp cu prietenii fara sa ma ia la intrebari,sa ma simt bine cu persoana respectiva,SA MA FACA SA ZAMBESC si, cel mai important, SA MA IUBEASCA!
Cam asta a fost.
By3 by3, Tudor:*
Deci sunt de parere ca conteaza mai mult aspecul interior(adica :cum gandeste, cum se comporta). Aspectul interior conteaza pentru mine 75%. Aspectul fizic conteaza pentru mine 25%.Eu as prefera ca alesul sa fie sincer, rational, sa se comporte frumos si sa nu fie agresiv si sa fie 50% romantic.La aspectul fizic as opta pentru Cineva inalt fiindca si eu sunt(am 1, 73metri), sa fie brunet cu ochii verzi sau albastri.Cam asta ar fi parerea mea.