Este geloasa si mi se pare normal ca a avut acest comportament.sincer eu una nu mai vorbeam cu tine niciodatadar nu insista las'o sa ii treaca ei si vei vedea ca va veti impacatotul vine de la sine daca nu o bati la cap mai ales ca tu esti cel care a gresit
Pai ar fi buna o discutie face-to-face.cred ca a crezut ca intre tine si colega ta este altceva.Incearca sa ii explici ca ea este singura fata pe care o placi.Cred ca ar fi bine sa insisti si cu mesajele.Incearca sa ii trimiti un buchet de trandafiri rosii. Succes!
Incearca sa ii explici cine era fata cu care mergeai...
trebuie sa o intalnesti fata in fata daca nu este chip sa-ti raspunda la mesaje, la apeluri. etc. si poate o sa-ti cedeze. Mai multe nu stiu ce sa iti spun decat multa bafta!
Eu zic sa insisti.Asa isi va da seama ca o iubesti cu adevarat:p.Si in plus noua, fetelor ne place ca voi, baietii sa va rugati de noi
Salut, trateaz-o cu indiferenta asa este cel mai bine, in acest caz iti vei da seama daca aceasta Fata chiar te place sau te iubeste fiindca te va cauta ea daca tu incetezi cu cauta-tu si vei suferi si tu dar si ea va suferi fiindca isi va da seama ce a pierdut, nu te lasa tu ala mai prost, las-o pe ea sa te caute stii faza aia " Femeia iubita e aceea care te cauta si nu se lasa cautata"
Sper ca te-am ajutat!