Buna, Mihai! In primul rand învață sa te accepti! Apoi, gândește-te ca nu vei avea mușchi peste noapte, este ceva de durata si trebuie sa ai credință si răbdare.
Ai auzit de bulking? Încearcă sa mananci mai multe calorii decât are nevoie corpul tau. Fără greutăți nu vei reuși a lua neaparat in masa musculară. Încearcă cu bidoane de 2l sau 5l, ori cu un ghiozdan pe care sa îl umpli cu mai multe obiecte grele. Sunt foarte multe videoclip-uri pe YouTube care te pot ajuta cu executarea exercițiilor. Spor!
Bunaaa! sunt giulia si am si eu tot 14 ani si am 1, 70 si 53 k, si nu sunt atat de slaba, pentru o fata e ok dar eu zic decat sa mananci mai mult si daca nu merge inseamna ca asa e corpu tau....nu te necăjii, fetelor le plac cei inalti si slabi asta sa o stii de la mnn
Bună,Giuliani! Aici depinde de fiecare în parte, fetele au un alt metabolism, iar băieții la fel.Am un corp totuși bun, fiindcă cresc repede în greutate, numai ca acum trebuie sa acumulez multe resurse în corp. Apreciez mult comentariul tău și pari o fata destul de drăguță!
anonim_4396 întreabă:
WalterWhite întreabă:
Geo2969686 întreabă: