| sica2 a întrebat:

Salut tuturor de pe TPU am 17 ani si sunt foarte suparat ca nu m-ai cresc.Am incercat baschet si sar destul de bine la cos si ma lungesc, am mai practicat inotul si tot fara rezultat si vreau sa spun ca din clasa a 8 n-am mai crescut.Am implinit 17 de curand si am 1, 82m si sunt suparat(nu ma mai concentrez la scoala, ma cert cu familia si m-am izolat de ceilalti prieteni.Cand vad o persoana inalta pe strada si trec pe langa aia ma simt total inferior ei.Am incercat calciu, beau lapta zilnic, fructe m-ai fac si de 2 ori pe saptamana inot si fara niciun rezultat.Am un prieten care in clasa a 9 e mai inalt ca mine si nu are parinti inalti, iar la mine tatal are 1, 88 si nu inteleg de ce.Nu sunt invidios dar simt ca nu e drept si nu pot schimba asta.Voi ce credeti mai am sanse?

6 răspunsuri:
| MissKatherine a răspuns:

Esti nebun? Ai o inaltime perfecta.Ramai asa cum esti.

| sica2 explică (pentru MissKatherine):

Uite si voi procedati ca toti cei carora le-am spus asta, ca sunt bine eu vreau sa am peste 1, 90 intelegeti si stiu ca sunt in criza de timp si cu scoala ca o sa dau bacul si nu o sa mai am timp de sport intelegeti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ma enervez cand ii aud pe unii.tu esti chiar inalt! eu chiar am o inaltime mica spre deosebire de alte fete.dar asta e..asta e consturctia mea genetica..fi multumit cu ce ai..esti inalt. puteai avea 1, 60.

| paulpetrolistu a răspuns:

Dar parintii tai sunt inalti?

| yym a răspuns:

La 17 ani ar fi trebuit sa ai 1, 75. Esti bine asa cum esti. Daca, totusi, esti nemultumit du-te la un doctor.

| mooska a răspuns:

Hey,esti destul de inalt.1, 82cm este foarte bine, gandeste-te la cei care au 1, 65 iata aceia trebuie sa-si faca griji, dar tu esti asa cum esti si trebuie sa te mindresti de felul cum arati.
sper ca te-am ajutat