Nu stiu ce sa mai zic.Ti-am raspuns si la povestea cealalta. Dar la asta chiar am ramas.Adica parerea mea e ca daca ea te-ar iubi intr-adevar nu ar fi asa confuza si nu stiu.Te-ar aprecia asa cum esti. E o fata ciudata O.o Adica ti-a zis "vacuto" O.o? E ciudat. Ceva nu e in regula cu ea.Nu pare a fi f interesata de aceasta relatie. De obicei fetele nu se comporta asa cand iubesc un baiat si eu stiu asta! Dupa parerea mea relatia asta nu prea poate continua.Nu vreau sa te superi dar ai gresit si tu cand ai mintit-o. Din cauza minciunii acuma e presiune pe ea si o inteleg si o poate minti mereu pe mama ei, are si ea dreptate. Dar pe-o parte ai si tu dreptate ea pare nu stiu confuza cum ai spus tu daca te-ar iubi nu ar trebui sa ai aiba acest sentiment de nehotarare.Nu stiu ce sa zic asta depinde doar de tine! Inima ta va decide! Dar inainte de a lua o hotarare vreau sa te gandesti la viitor in mintea ta si intreaba-te cam cum ar fi daca as continua cu ea? Si iti spun eu ca nu o sa-ti imaginezi prea bine relatia.
Minciuna nu face bine! Daca continui cu minciuna va fi f rau! La un moment dat se va afla adevarul (mama ei va afla) si atunci vei fi o dezamagire pentru intreaga familie.
Si de ce sa suferi asa cand poti cunoaste alta fata?
Stiu ce simti, stiu ca nu poti renunta la ea dar crede-ma ca e mult mai bine asa! Tu esti un baiat dragut dupa cum am vazut in poza sigur vei gasi o fata care sa te apreciezi asa cum esti! Deci eu zic sa o termini cu ea. Un sfat: Nu mai minti in legatura cu bacul Multa bafta! Sa mai scrii pe TPU ce se intampla Weekend placut!
Eu una cred ca cel mai bine e sa stai cu ea si sa ii spui cat de mult o iubesti fiind sincer cu ea sa o impresionezi prin felul tau de a fi sau sa o impresionezi mai mult de atat sa ii faci toate mofturile pentru cateva zile si dupa ea isi va da seama singura ca tu o iubesti cu adevarat si ca nu ai vrut sa o minti. fa-o sa se simta iubita sa se simta fericita si daca nu vrea sa te asculte insista sau dai dreptate pentru un timp recunoasteti vina si dupa spune-i ce simti tu cu adevarat dar fi atent sa nu spui ceva gresit si sa fi sincer cu ea sa nu creada ca o minti.