In romania va incepe pe 14 anul scolar deoarece 15 cade intr-o zi de marti iar cei de la minister au considerat k e mai bine sa se inceapa lunea
Buna.La noi nu prea se stie. Unii zic ca se amana inceperea anului scolar, dar eu cred ca va fi ca si pana acum pe 15 septembrie..
In Romania ar putea incepe o greva de 2 saptamana care ar anula inceperea anului scolar pe 15. de unde esti eewan si lilu?
La noi peste doua saptamani.pe 15... dar am vazut la tv ca e posibil sa se inceapa pe 28 ptc au de luat profesorii un concediu fara plata de 10 zile...deocamdata nu e nimic sigur, maine vom stii pana la urma cand incepem.
Hehe.la noi mai dureaza.pe 15 de obicei
eu zic sa mai profitam de vaknta
si tie ce sa. ti zic...bafta la scoala:*
Eu nu sunt din Romania! Sunt din Moldova si din pacate tot mine se incepe!
Maine?! Dar de unde esti? La noi incepe pe 14 septembrie (nu 15, pentru ca 15 cade marti) dar s-ar putea sa incepem mai tarziu cu doua saptamani, inca nu se stie
ehhh, succes in noul an!
Incepem pe 14 septembrie. Ce rau de voi ca incepeti maine.Asta e.Succes in anul nou scolar.
Bua lilu nu stiu in ce tara esti dar la noi in romania se incepe pe 15 septembrie te-ai pregatyt cum se cuvine pentru la scoala?
De obicei pe 14 septembrie, dar al televizor au dat ca s-ar putea sa inceapa pe 24(nu stiou exact din ce motive, dar slabe sanse).
espoir întreabă: