Pai... e ok atata timp cat nu exagereaza.Si e normal daca te iubeste vrea sa te simta langa el.cum sa pocedezi? sa fi calma, si sa-l saruti in continuare.
Inseamna ca exista atractie sexuala. Nu m-as mira sa iti propuna sa faceti sex foarte curand. Si atunci ne ceri parerea din nou. Parerea mea e ca nu trebuie sa iti incepi viata sexuala de pe acum. Aceste manifestari ale lui sunt un preludiu pentru momentul in care iti va cere sa faceti sex. Daca el te respecta si simti ca te iubeste cu adevarat nu ai de ce sa il refuzi. Mai ales ca iti place. Dar daca vezi ca e borfas si o arde in sf-uri mai bine lasa-l.
Este ceva normal, dar cred ca trebuie sa fii atenta sa incerce sa-si permita din ce in ce mai mult, fii mindra esti fata si trebuie sa te faci stimata, si nu incerca sa faci vreo prostie de la aceasta virsta caci acum nu cunosti inca ce inseamna dragostea si mai tirziu o sa regreti tare tare mult, iti zic din propria experienta, proieteni vei mai avea pe care ii vei iubi si mai mult si o sa-ti para rau de greselile pe care le faci acum.Succes.Si fii desteapta.
Discuta cu el despre asta. Nu ai de ce sa te rusinezi sunt lucruri normale. Intreaba-l inc e mod percepe el aceste " atingeri" si impune-i sa te iubeasca pentru ceea ce esti, nu pentru aceste "atingeri". Comunica cu el si incearca sa nu ai retineri fata de el.
Pai... daca va iubiti lasa-l dar ai grija! El isi doreste mai mult decat un sarut cu siguranta! Si s-ar putea sa iti propuna si altceva! Da daca o sa o faci, ai grija sa nu regreti mai tarziu! Cel mai bine ar fi ca sa te mai astepte, daca nu accepta asta, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat!
Sal. Mie mi se pare ceva ridicol...adica eu una, nu as suporta.Si mai ales la varsta ta. 14 ani! Si crede-ma, nu o sa ramai cu el o vesticie.Asa ca ai timp de toate! Stay linistita! Dar acum tu faci ce vrei, asta e parerea mea!
pa.Bafta!
Multsumesk mult tuturor celor care ma ajuta si imi raspund! chiar ma ajutati foarte mult!